Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.274
- 508
- 873
Peki dostum da mesela ben seni hukuka havale etmek istiyorum ama ismin fake , izin takip edilemiyor , ne yapacagim ?
veya yurt disindasin , suclularin iadesi prosedurunu buradaki nick ler uzerinden mi isletecegiz ?
bu isi surekli makaraya alanlari da anlamiyorum , yuzune kufredemeyecegin adama aynisini bir iletisim sistemi (telefon , internet , sms) uzerinden yapabilme ozgurlugun mu olmali ? Robotlar mesajlasmiyor ki , yine yuzyuze nasilsak , ayni insanlariz
internet kisitlamalarini asiri hatali buluyorum ama herkesin yaptiklarindan sorumlu olmasi gerektigine de inaniyorum
dediğinde haklısın ama uygulanabilir bir durum değil.
- site üye sayısı ve tıklanma durumuna göre reklam alıyor. gerçek üyeliklere geçiş yapılınca üye sayısında ciddi bir düşme olur. bu da finansal açıdan pazarlamada problem olur.
- küfür konusunda haklısın ama ciddi bir sebep olmadıkça klavye üzerinden ancak acizler küfreder. onları da ciddiye alarak onurlandırma .
- kişisel problemler olacak diye dediğin riske girilmez. ben admin olsam lafını bile açtırmam o derece yani
peki şikayetini tamamen yabana mı atalım ? hayır atmayalım ama isteğin sanal alemde sıkıntı oluşturur rafa kaldıralım .