GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Peki dostum da mesela ben seni hukuka havale etmek istiyorum ama ismin fake , izin takip edilemiyor , ne yapacagim ?

veya yurt disindasin , suclularin iadesi prosedurunu buradaki nick ler uzerinden mi isletecegiz ?

bu isi surekli makaraya alanlari da anlamiyorum , yuzune kufredemeyecegin adama aynisini bir iletisim sistemi (telefon , internet , sms) uzerinden yapabilme ozgurlugun mu olmali ? Robotlar mesajlasmiyor ki , yine yuzyuze nasilsak , ayni insanlariz

internet kisitlamalarini asiri hatali buluyorum ama herkesin yaptiklarindan sorumlu olmasi gerektigine de inaniyorum

dediğinde haklısın ama uygulanabilir bir durum değil.
- site üye sayısı ve tıklanma durumuna göre reklam alıyor. gerçek üyeliklere geçiş yapılınca üye sayısında ciddi bir düşme olur. bu da finansal açıdan pazarlamada problem olur.
- küfür konusunda haklısın ama ciddi bir sebep olmadıkça klavye üzerinden ancak acizler küfreder. onları da ciddiye alarak onurlandırma .
- kişisel problemler olacak diye dediğin riske girilmez. ben admin olsam lafını bile açtırmam o derece yani :) sanki her forumda nüfus kaydı yapılıyor.

peki şikayetini tamamen yabana mı atalım ? hayır atmayalım ama isteğin sanal alemde sıkıntı oluşturur rafa kaldıralım .

Bu arada GSC'nin xenforo halini hatırlıyorum. Ben dahil bir çok kişi beğenmemişti ama insan her türlü alışıyor, üzülmeye gerek yok. Hayırlı olsun.

Likelarımızı caps olarak alalım geçişten sonra yavaş yavaş düzenlenir, like sıfırlanır mı yav onlar benim çocuğum gibi.

Dislike sacmaydi , tekrar gelmemesi dogru bir karar

oskar hadisesi de kalksin , yok bir esprisi var deniyorsa da forum ici huzursuzluk tetikleyecek seyler olmasin basliklarda

bir de bir soru sormustum , adminler bir mesaji cok sonra da degistirseler , bazen altta "su tarihte su kisi tarafindan degistirildi" ibaresi cikmiyor

bir sey ispatlamak icin aldigim screenshotlar SSD mi doldurmaya basladi . Senelerdir yuzlerce ekran goruntusu birikti , bu alttaki bilgilendirme cikmayinca tek ekran goruntusu de yetmiyor , iki tane almak zorunda kaliyorum before after seklinde
oscar hadisesi bizi huzursuz etmiyor aksine daha da samimi yapıyor
niye sizde ters etki yapmış sinan bey?

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Likelarımızı caps olarak alalım geçişten sonra yavaş yavaş düzenlenir, like sıfırlanır mı yav onlar benim çocuğum gibi.
Sistem değişiminden haberdar olduğumdan beri bunun savaşını veriyorum lakin bu savaşta yalnız kaldım galiba derken destek hiç beklenmeyen bir yerden geldi :asd:

Hayırlı olsun, emeği geçenlerin eline sağlık.

Geçiş sonrası ufak tefek aksaklıklar muhakkak olacaktır arkadaşlar ama kısa sürede halledeceğiz şimdiden söyleyeyim bunuda.

Son madde çok iyi olmuş ya. İnşallah sorunsuz ve güzel bi geçiş olur hayırlısı bakalım

Arkadaşlar vBulletin'de sizlere sağlamaya çalıştığımız özellikler eklentiler ile oluyor ama XenForo'da default olarak geliyor.Bu da sistem için büyük avantaj.

Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun, emeği geçecek olanlara şimdiden teşekkürler. 1-2 haftayı bulur heralde tam anlamıyla oturması geçen sefer öyle olmuştu.

Geri
Üst Alt