GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
2 senede bir layklar siliniyor yetti be ,Zarper ile ayni layk sayısında olmayı kabul edemem

Vay be bizde baya eskimisiz burada... Hangi failleri yasamisiz :asd22:
sifre olaylari, sitenin neredeyse bir hafta error vermesi

Herkes istersen istediğinizi mahkemeye verebileceğinizi söylüyor. TC ısrarı bana enteresan geliyor. Şahsen devlete bile güvenmediğim günümüzde ben kimseye güvenmem.

Yanlis soyluyorlar . IP adresini gizleyerek kullaniyor herkes interneti artik

basitce aciklamak gerekirse , yurt disinda bir server a baglaniyoruz , orasi ise bizi dunyaya aciyor , haliyle bunu devletin dahi engellemesi mumkun degil interneti tamamen kapatmadikca

takip edilecek IP de italyada , kanadada bir yer gorunuyor , o sirket de o fake IP nin ait oldugu gercek IP yi kimseyle paylasmiyor

bu yuzden de bir sikayet durumunda o kisiye ulasilamayacagi icin , muteselsil (yani ortak) sorumlu da site ve yoneticileri oluyor

yani kufuru sen ediyorsun ama sorumlusu atiyorum emrah veya melih oluyor , haksizca

ama tabi adminlerin de bu davranislara karsi "ellerinden geleni" yapmalari gerekiyor , mesaji hizlica editlemek ve o kisiyi cezalandirmak gibi .. tolere edince olmuyor cunku bu kendilerine yapilmis bir sey degil , kendilerine olsa affetsinler , ama iki uye arasinda ise kurallar neyse uygulanmali . Benim affetmedigim bir hakareti admin de affedemez

şu tc no'ları verin muhabbeti buna döndü iyice :asd: images%20(50).webp

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozel mesaj gorup okuyabilme hadisesi vardi bir de . Baya ses getirmisti bir kac ay evvel

Yeni forumda dursun özbek resmi paylaşmazsanız sevinirim temizlenmişken görmeyelim şu adamı..

Şimdiden emeğinize sağlık

Keşke mobildeki konu içi sayfa geçişleri tapadaki gibi akar sayfa gibi olsa EmrahYıldırım

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeğinize sağlık arkadaşlar, hayırlı olsun.

En kolay ve duzgun fotograf ekleme yontemi nedir ? Ben uygulamadan ekledigimde cok kucuk ve kalitesiz yukleniyor

duzgun yukleyebilenler ne kullaniyor ?

Geri
Üst Alt