- 12 Ocak 2013
- 52.555
- 62.390
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen 2 diyordum da 3 olacak.
Giden like'lar olsun.
Bunu biz daha önce tecrübe ettik. Biz Galatasaray ağırlıklı forum yapmaya çalıştıkça üyelerin genel forum ihtiyacı kısıtlandı.Tecrübe ettik bunları biz.
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski sistem bencede cok daha iyidi. O zamanlar cok daha aktiftim ve bu sisteme gecilince bir türlü alisamamistim. Hayirli olsun.
Bence sistemden ziyade, sosyal anlamda daha yoğun olduğunu düşünüyorum..
Doruk çok ayıp ettin bana, sana yakıştıramadım.
Yeni forumda @Erman Türker abimin admir olması için toplanalım
İşte adam gibi bir adam! Helal olsun.Erman abim için feda olsun
Admin yalayanı gördüm de moderatör yalayanı ilk kez görüyorum.
Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.Admin yalayanı gördüm de moderatör yalayanı ilk kez görüyorum.
Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.
İyi forumlar.
Bu duruma duyarsız kalmayacağınızı biliyordum Namık bey admirim, teşekkür ediyorum. Kaya bey, asabi bir görüntü çizmesinin yanında artık dilinin kemiğini de kaybetmiş belli ki. Kendisine yol verin lütfen.Bence de çok ağır konuşmuş.
Sanırım artık Sn. Kaya'nın bu gelene geçene geçirmesinin önüne geçme vakti geldi.
Likelarin yerinde dururken bile boyle bir tavirla karsilasiyorsun yarin öbur gun layksiz kalacaksin.Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.
İyi forumlar.
Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.
İyi forumlar.
Bence de çok ağır konuşmuş.
Sanırım artık Sn. Kaya'nın bu gelene geçene geçirmesinin önüne geçme vakti geldi.
Bir Ankaralı olarak sizi kınıyorum önceki mesajınızın üstüne bu, artık haddinizi aştınız durmanın zamanı geldi Mustafa beyKüfür etseydiniz bu kadar zoruma gitmezdi. Latifeler ciddiyetle karşılanır olmuş. "Opera izleyen 50 yaş üstü Ankara halkı sıkıcılığında sıkıcısın" eleştirisi yapılıyor. Bu eleştiriye karşılık mizah yapalım dedik aldığımız tepkiye bakın.
Şefkatli Forumlar...
Yeni foruma geçişte yanlışlıkla, elim bir kaza sonucu profili yok olabilir, kimbilir. İnsanın başına neler geliyor.Bu duruma duyarsız kalmayacağınızı biliyordum Namık bey admirim, teşekkür ediyorum. Kaya bey, asabi bir görüntü çizmesinin yanında artık dilinin kemiğini de kaybetmiş belli ki. Kendisine yol verin lütfen.
Bir Ankaralı olarak sizi kınıyorum önceki mesajınızın üstüne bu, artık haddinizi aştınız durmanın zamanı geldi Mustafa bey
Peşinizdeyim iyi forumlar
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi