GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Eski sistem bencede cok daha iyidi. O zamanlar cok daha aktiftim ve bu sisteme gecilince bir türlü alisamamistim. Hayirli olsun.

Hayırlı olsun,ilk başlarda alışması biraz zor olabilir ama sonuç güzel olur diye düşünüyorum,yenilik her zaman iyidir.

Bunu biz daha önce tecrübe ettik. Biz Galatasaray ağırlıklı forum yapmaya çalıştıkça üyelerin genel forum ihtiyacı kısıtlandı.Tecrübe ettik bunları biz.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse kategorileri silin demiyor. Herkes istedigi seyi konussun ama ana sayfada temizlik yapin

reddit: the front page of the internet

Ben soyluyorsam birsey biliyorum. simdi degistirmezseniz 1-2 sene sonra dedigime yine geleceksiniz. Herkes dedigime gelir.

Doruk çok ayıp ettin bana, sana yakıştıramadım.

Neden adminim ? senin yolundan çıkmayayım diye, koluma bile zincir vurdum.. :asd22:

1314.jpg

Admin yalayanı gördüm de moderatör yalayanı ilk kez görüyorum.

Admin yalayanı gördüm de moderatör yalayanı ilk kez görüyorum.
Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.

İyi forumlar.

Furkan benim kardeşimdir. Sadece duruşuna ve tavrına övgüde bulunmak istemiştim lakin böylesine seviyesiz bir mesaj ile karşılaşacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Gerçekten çok üzgünüm.

İyi forumlar.

Bence de çok ağır konuşmuş.

Sanırım artık Sn. Kaya'nın bu gelene geçene geçirmesinin önüne geçme vakti geldi.

Sanırım artık Sn. Kaya'nın bu gelene geçene geçirmesinin önüne geçme vakti geldi.
Bu duruma duyarsız kalmayacağınızı biliyordum Namık bey admirim, teşekkür ediyorum. Kaya bey, asabi bir görüntü çizmesinin yanında artık dilinin kemiğini de kaybetmiş belli ki. Kendisine yol verin lütfen.

İyi forumlar.
Likelarin yerinde dururken bile boyle bir tavirla karsilasiyorsun yarin öbur gun layksiz kalacaksin.

Coluk cocugun maskarasi olursun iyice belki o zaman kiymetleri dostlarinin degerini anlarsin
Mehmet Arslaner

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi forumlar.

Küfür etseydiniz bu kadar zoruma gitmezdi. Latifeler ciddiyetle karşılanır olmuş. "Opera izleyen 50 yaş üstü Ankara halkı sıkıcılığında sıkıcısın" eleştirisi yapılıyor. Bu eleştiriye karşılık mizah yapalım dedik aldığımız tepkiye bakın.

Şefkatli Forumlar...

Küfür etseydiniz bu kadar zoruma gitmezdi. Latifeler ciddiyetle karşılanır olmuş. "Opera izleyen 50 yaş üstü Ankara halkı sıkıcılığında sıkıcısın" eleştirisi yapılıyor. Bu eleştiriye karşılık mizah yapalım dedik aldığımız tepkiye bakın.

Şefkatli Forumlar...
Bir Ankaralı olarak sizi kınıyorum önceki mesajınızın üstüne bu, artık haddinizi aştınız durmanın zamanı geldi Mustafa bey

Peşinizdeyim iyi forumlar

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu duruma duyarsız kalmayacağınızı biliyordum Namık bey admirim, teşekkür ediyorum. Kaya bey, asabi bir görüntü çizmesinin yanında artık dilinin kemiğini de kaybetmiş belli ki. Kendisine yol verin lütfen.
Yeni foruma geçişte yanlışlıkla, elim bir kaza sonucu profili yok olabilir, kimbilir. İnsanın başına neler geliyor.

Geri
Üst Alt