GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Adminlerden biri amator olarak , ayni ua nin yaptigi gibi bir "sal atki" yaptirirsa , maclarda , seyahatlerde Gsc bir marka gibi bizle beraber gezer , taninirlik artar , emeklerinize guzel bir karsilik alir

Forumdakiler de bir zahmet ellerini cebe atip 10 lira 20 lira verir alirlar
Planlarımız içerisinde var. ;)

Full Text arama yapısını desteklemek için MyISAM tablo yapısına geçtiğinizi tahmin ediyorum, evet aramalar ve select işlemlerinde iyi performans verecektir. Fakat insert ve update işlemlerin de performans biraz düşebilir.

An itibariyle site içi aramada xenforo'nun sağlamış olduğu bir eklentiyi daha aktif ettim.
Full-text aramalarda daha iyi ve hızlı sonuçlar yaratacak. Ayrıca sitenin yoğun olduğu zamanlarda en büyük yoğunluğu veren bu durumu en stabil duruma getirecek. Memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

Full Text arama yapısını desteklemek için MyISAM tablo yapısına geçtiğinizi tahmin ediyorum, evet aramalar ve select işlemlerinde iyi performans verecektir. Fakat insert ve update işlemlerin de performans biraz düşebilir.
Hayır MyISAM kullanmıyoruz. Tercihimiz ınnodb'den yana.
Arama sistemi için Elastic search'i kullanıyoruz.

Edit: Düzenleme buttonu varmis simdi gördüm yeni geldi herhalde :D

Bu arada tartisma platformuna yazma yetkisini verebilir misiniz.

Ulan doruk yine yolundasın hea :)

Screenshot_20180325-211746.webp

Mesaj düzeltlemeyi bir tek ben mi bulamiyorum?

Yeni Mesajlar butonu sağ kısımda yer alsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Son olarak okunmus olan konu yeni mesajlar yeniden aratıldıgında kayboluyor bu hiç olmamış.

Son düzenleme:
bundan sonra bize de cok is düsecek. El ele daha güzel yapariz burayi

Hep mobilden kullandığım için açıkcası birşey anlayamadım. Bildirim gelmiyordu dün sildim yükledim yine aynı:) geçenki geçişte şifre problemi olmuştu bu sefer gayet başarılıydı.

Geri
Üst Alt