Yerli Otomobil TOGG'un Logosu Belli Oldu!

Arkasina bir O koysalar, almanlarin bir cocuk programinin ismini bire bir kopyalamis olurlardi.

Leş. Ülkede o kadar iyi grafik tasarımcılar var , gidip yandaş bir kabiliyetsize yaptırmışlar logoyu. Önceleri kızıyordum da iyi ki exterior-interior işini Pininfarina yapmış , bunlara kalsa gudubet bir sonuç çıkardı muhtemelen.

Togg için ajanda yapıyorum, 20 gün önce bana logoyu verirken gizlilik sözleşmesi imzaladım.
Burada başlığı gördüm yandık dedim kesin bizden biri sızdırdı, Allah'tan kendileri açıklamış 😀

Togg için ajanda yapıyorum, 20 gün önce bana logoyu verirken gizlilik sözleşmesi imzaladım.
Burada başlığı gördüm yandık dedim kesin bizden biri sızdırdı, Allah'tan kendileri açıklamış 😀

Ustat hosgeldin. Bari sen bi uyarsaydin ya. Bu arabaya boyle bir logo olur mu diye falan. Logo hic çekici gelmiyor...

Fena durmuyor bence. Neyse zaten önemli olan yurt dışına ihraç edebilmek. Otomotiv ve teknoloji alanında artık bizim de atılımlar yapmamız gerekiyor.

Bir yerden başlamak gerek. İlerleyen yıllarda kendi parçanı kendin de üretirsin. Emeklemeyi öğrenmeden koşulmaz.

Fikrimi revize ediyorum..

Çok kötü duruyor logo..

Geri
Üst Alt