Yerli Rotasyonumuz Net Yetersiz. Önerileriniz?

Mustafa Canaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Hep yabancı transferler konuşuluyor da en iyilerini transfer edebilsek bile (Önceliğin sol kanat ve stoper olması gerektiği kanaatindeyim nacizane), onlardan verim alabilmek için de yeni ve mevcutlardan kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız olduğu gerçeği göz ardı ediliyor sanki?!..

Belotti' yi aldık diyelim; Seferovic-Mertens-Belotti varsa, Kerem-Yunus ikilisinden en az birisi ve Akbaba olmayacak demektir. (Gomis yedek kulübesinde)...

Torreira-Oliveira-Midtsjö den birisi zaten yedek kalacekken, ikincisinin de yedek kalıp Berkan' ın ilk 11 çıkmasını isteyecek kimse yoktur herhalde?!..

Muslera, oynamasına engel bir durum olmadıkça lig maçlarında sahada olacaktır. Okan Koçuk da farkında...

Özellikle mevcut yerli oyuncularımıza peşinen-ezbere 'çöp' yakıştırması yapan forumdaşlarımızdan ricamdır; benim gibi düşünen 'futbol fakirleri' ni engin bilgilerinizle aydınlatınız lütfen...Altyapıdan çıkmaya çalışan, hayatında doğru dürüst profesyonel maç oynamamış 'tıfıl' lara sığınmamanızı bilhassa istirham ederim. Buyurunuz efendim!..

Sol kanat için ve sağ kanat için Elayis Tavşan ve Selim Can Sönmez forvet rotasyonuna Kaan Çalışkaner ve Onur Arı..

Muslera yedek kalmaz, geçiniz bu hayal perest düşünceden.

Yunus
Kanat, mutlaka transfer
Abdül veya mümkünse yerli stoper

ederini vererek alacağımız topçu yok piyasada. o yüzden sınır kalkmalı. kalkması için bu yönde lobi yapmamız lazım

ederini vererek alacağımız topçu yok piyasada. o yüzden sınır kalkmalı. kalkması için bu yönde lobi yapmamız lazım
Bu sene olmaz sanki. Gerçi, baktık FB kötü sonuçlar alıyor Ocak ayında yıldırım kararıyla sınır hemen kalkar. Herşey Moç Ali'nin talimatına bağlı.

Hücum ve ortasahada mümkün olduğunca en az sayıda yerliyi kullanacaksın. Bir stoper bir bek mutlaka yerli olmalı

yerli kaleci
abdülkerim
kazimcan / çoooook kötüyse eğer yabancı bir sağ bek transferi şart
kerem/yunustan biri

bunlar okey başka seçenek yok gibi şuan

Bu maçtan sonra Kaan Ayhan'in gelme ihtimali yükseldi. Acaba Cengiz de olabilir mi?

Mevcut durum dünden bugüne ortaya çıkmış değil. O yüzden transfer döneminin en başından itibaren, ederlerinin çok üzerinde maliyetler söz konusu olmadıkça, Umut Bozok ve bonservisi elinde olan Okay' ın transfer edilmelerini ve diğer mevkilerin de buna göre planlanmasını istemiştim...

Kulübünün 5-6 milyon bonservis istediği Kaan için debelenip de Okay' a burun kıvırmayı anlayamıyorum; ÖL ve stoper mevkiileri için Okay' ı daha üstte görüyorum; Kaan' ın düşünülebileceği diğer mevkii olan sağbeke müthiş bir adam alındı zaten, umarım kalitesini yansıtır...

Olmadık adamlara milyonlar saçmışken, en zor bulunan solbek mevkii için Eren' e de gidilebilirdi (Benden çok yaşayacaksın @Murat Saylak hemşehrim); belki takas filan da olurdu, epey oyuncu kaybettiler zira...

Başka da Umut Güneş (AS, Akbaba ve Berkan' a kiralık sulanıyor; yok öyle; işlerine gelirse takas); ADS dan T. Talha geliyor aklıma; Samet de iyi ama tipten kaybediyor, en beyinsizinden lazyolu tipi var herifte...Yerli Oyuncu havuzu çok dar maalesef...

As oyuncular bazında yetersiz olduğuna katılmıyorum.

As oyuncular bazında yetersiz olduğuna katılmıyorum.
''As'' dediğin kaç kişi Tuna?..

Abdülkerim-Kerem-Yunus için diyorsan, kesinlikle hemfikirim. Lafı çok uzatmamak adına konuyu açarken doğru ifade edememiş olabilirim. Sonrası n'olacak?..

En başta kale yerli TD yabancı olmali

Beyler kusura bakmayın da bu kural böyle kaldıkça kimsenin istediği seviyede futbolcuları getiremeyiz bu takıma. Abdülkerim ligin en iyisiydi ama durumu görüyorsunuz. Galatasaray seviyesi yerli stoper yok. Galatasaray seviyesinin üstündeki yerli stoperler de Çağlar-Merih işte. Git al alabiliyorsan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En başta kale yerli TD yabancı olmali
Sonraki sezonlara kalır o işler...Bu sezona dair konuşuyoruz...

Şahsi fikrim, bu sezon şampiyon olamasak dahi eğer takım geleceğe dair ışık verebilirse Okan Hoca ile devam edilmesi gerektiği yönünde. Yabancı bir TD gelmesi demek, silbaştan kadro yapılanması anlamına gelir ki bunu kulübün ekonomik mecali kaldırmaz; her daim de Lucescu gibi sinekten yağ çıkaracak adam bulamazsın yani...

Yerli kaleci konusu; sorsam sen de pek çokları gibi Okan Koçuk' u 'çöp' görürsün belki. İrfan Can, Gökhan Akkan vs, ismi geçip de çöp ilan edilmeyen yerli kaleci kalmadı forumda. Nasıl bir 'ütopya' ise, herkes yerli kaleci istiyor ama hiç kimse hiçbirini beğenemiyor!..

Geri
Üst Alt