Alper Soysal
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2013
- 803
- 243
- 733
Hay imparator kadar başınıza ..İmparator Fatih Terim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay imparator kadar başınıza ..İmparator Fatih Terim..
Arda var aslında.Yerlilerden maalesef kafası rahat futbol oynatacak adam yok. Terim sonrası hırçınlaşan ‘Terimden çok Terimciler’ medyasıyla sosyal medyasıyla önüne geleni yemeye çalışacaktır.
Ancak taştaşlı bir adam gelirse bunları alt edecektir. Yerlilerde maalesef öyle bir profil yok.
Arda mimli ya ne kadar güçlü dirayetli olsa da rahat bırakmazlar onu. Yiyene kadar yüklenirler gibi.Arda var aslında.
Sonuçta bir kere de olsa Terim'e sırtını dönmüş adam. Önümüzdeki sezon için söylemiyorum ama 1 sezon TD'lik yapıp başarılı olsa yine satar Terim'i :red:
Sanane LaHay imparator kadar başınıza ..
Hâlâ kızgın gördüm seniOkansızdan yana tercihimi kullanıyorum iyi kötü kendisini kanıtladı başarılı sezonlar geçirdi, avrupada fena değildi başakşehirle ek olarak şampiyon oldu. Eldekileri iyi kullanabilir diye düşünüyorum camianın ağırlığının farkında olan birisi en azından geçen sezon 13.ydü takım şimdi 3.olduk başarılıyız falan demez. Nuri'yle beklenen devrimin kesinlikle olmayacağı kanaatindeyim, gerçekten büyük değişim yapabilecek hocaları da getirme şansımız yok şu an dolayısıyla pragmatist yaklaşarak durumu toparlamamız gerekiyor.
FT kesinlikle gelmemeli bildiğiniz üzere bütün sorunların kaynağı kendisiydi ve gitmesiyle birlikte rahat bir nefes alıp zirveye doğru tırmanışımızı başlattık. Yürüyüşümüze sekte vurmamalı.
Yanlış görmüşsün kardeşHâlâ kızgın gördüm seni
kardeş mi olduk şimdiYanlış görmüşsün kardeş

Hayri ahbabımın konusuna tecavüz etmeyelim derimkardeş mi olduk şimdi![]()
Yanlış başlık direk Okan vs Nuri var vasf denen fblinin açtığı