Sinan Ünsal
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2009
- 1.118
- 21
- 1.308
Öncelikle yeni sezondan ve yeni teknik direktörümüzden çok umutlu olduğumu söylemek istiyorum. Hatta uzun vadede Demirören'in futbolun başından gitmesi ve yabancı sınırının değişmesi ile klübümüzün çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bir futbolsever olarak böyle pozitif ve hayal dolu olmak futbol izlememi daha heyecanlı hale getiriyor.
Geleyim başlıkta bahsettiğim konuya. Yaşım 26. Uzun zamandır futbolla ve Galatasaray ile ilgiliyim. Ne zaman ki takımda birlik beraberlik olsa takım coşuyor, coşturuyor, şampiyon oluyor. Ama ne zaman ki takım tökezlemeye başladı, işler kötü gitti, altından hep bir gruplaşma, yerli-yabancı gerginliği çıkıyor.
Bunun en yakın örneği; geçen sene. Teknik direktör değişikliğinden sonra dozajı artan bir yerli yabancı gruplaşması gördük. Daha doğrusu buna yerli gruplaşması ve yabancılar üzerinde baskı ortamı oluşturması diyebiliriz. Maç içinde tartışmalar, pas vermemeler, maç dışında yabancıların yanında durmamalar derken takım içinde ciddi çatlaklar oluştu ve olan Galatasaray futbol takımına oldu.
Sezon başında Engin, Sabri, Gökhan gibi oyuncuların kadro dışı bırakılması bu bağlamda çok önemli.
Yeni sezon ile ilgili endişe ettiğim en önemli konu: Burak, Selçuk, Olcan gibi kankaların takımda gruplaşıp, çetevari davranışlarla diğer oyuncuların performanslarını ve morallarini aşağıya çekebilme ihtimalleri. Şimdiden komplo teorisi yazmak saçma ama takım idarecilerinin her türlü ihtimali göz önünde bulundurup gerekli tedbirleri almış olmalarını umut ederek yazımı noktalıyorum.
İyi bir sezona...
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Korkulan oldu sanırım. Selçuk-Burak hem formları hem de kankalıklarıyla takımın içine ettiler. Yeni hoca gelir yine bunlar ilk 11 oynar. Biri ilerde ayağında top tutamaz, duvar gibi her top döner. Diğeri ise hapishaneden yeni çıkmış dedeler gibi güçsüz, bitkin..
Lanet olsun...
**Daha bunun Sabri'si var. O içine attığı haset ve kinle affedildiği gün takımı iyice karıştıracak. Mancini hocama yaptıkları dün gibi akılda. Ama bizim millet unutkan, hemen ''sabrö görö dönsön'' diye alevleniyorlar... Önce bi düşün kardeşim. Bu takımın iyi bir revizyona ihtiyacı var. Bunun ilk adımını attı prandelli engin, sabri ile ancak burak, selçuk 'prandelli'nin bitişi oldu. bi işi yaptın mı tam yapacaksın...
Çok doluyum saatlerce yazasım var...
Son düzenleme: