- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
Bu yaz oradayım Allahın izniylen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafam galiba çok iyi 10 kere okuyumladım anlayamadımBu konudan otobüs durağı çıkardığına göre sana şöyle bir olayı anlatayım. 90'lı yılların sonu 98 veya 99 kullanımda o dönem nadir kalan eski körüklü MAN otobüsü gördüm bizim ilk durakta Taksim'e kalkacak hava da güzel atladım, önlerde bir yere oturdum.
O dönem Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Prestij Müzik ve Tatlıses'in İdoBay'ın ın amansız rekabet ile piyasa da estiği gürlediği dönemler. Otobüs yavaştan kalkarken olur, son dakika da binenler elemanın teki bindi şoföre sordu abi İdoBay'dan geçer mi ? Şoför he he tarzı başını salladı, sorduğu yer Atatürk (Unkapanı) Köprüsü öncesi olan Unkapanı Durağı hepsi orada işte. eleman dedi he he iyi abi kaset yapacaklarda bana.
O sırada yola bir araç çıktı otobüsü önüne trafik hafif durdu, elemandan yine yorum abi kadın şoför ehliyeti torpil ile almıştır v.s. v.s. bir yolculuk.
Senin içinde bir İdoBay durağı koyarız oraya. @Nedim V. Duran @Salih Salihoğlu görün işte yıl olmuş 2026 hala böyle tipler ile uğraşıyoruz.
Mizahi bir durum olay gerçek. İdoBay'dan geçer mi diyen bir tip zamanın da otobüs şoförüne.kafam galiba çok iyi 10 kere okuyumladım anlayamadım

kafam galiba çok iyi 10 kere okuyumladım anlayamadım
valla bi kafam güzel hissediyom bişeyde içmedim aybarsla konuşa konuşa bulaştıAybarslikmi bulasti ustune lan![]()