Yetenek Sizsiniz Türkiye

Cevap: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Dans yetenek mi ? Ben bi dans kursuna gitsem dans öğrenebilir miyim ? Evet. Bu kadar..

Başka seçenek yok ki Sevgili Babacan :o ya Bilal yada dans eden çocuk (Berkay) kazanacak. Bence kesinlikle Berkay'ın kazanması lazım. Türkiye'nin yeteneği darbuka çalan biri olmamalı. Bu Bilal'i küçümsemek olarak anlaşılmasın. Bilal'den daha yetenekli isimler elendi.

Başka seçenek yok ki Sevgili Babacan :o ya Bilal yada dans eden çocuk (Berkay) kazanacak. Bence kesinlikle Berkay'ın kazanması lazım. Türkiye'nin yeteneği darbuka çalan biri olmamalı. Bu Bilal'i küçümsemek olarak anlaşılmasın. Bilal'den daha yetenekli isimler elendi.

Bence Bilal kazansın. Mesela ilk elemelerde de lastik kız vardı değişik hareketler yapıyordu. O yetenektir , herkes yapamaz.

Dansçı kazanacağına , engelli biri kazansın. Hiç değilse bu ülkede milyonlarca engelli insan olduğunu hatırlar ve onların azmini görürüz.

Bence Bilal kazansın. Mesela ilk elemelerde de lastik kız vardı değişik hareketler yapıyordu. O yetenektir , herkes yapamaz.

Dansçı kazanacağına , engelli biri kazansın. Hiç değilse bu ülkede milyonlarca engelli insan olduğunu hatırlar ve onların azmini görürüz.

Ama yarışmanın ismi Yeteneksizsiniz, sırf engelli diye oy alarak diğer yarışmacılara haksızlık oluyor.

Ama yarışmanın ismi Yeteneksizsiniz, sırf engelli diye oy alarak diğer yarışmacılara haksızlık oluyor.

Evet malesef ki ortada yetenek yok. Yetenek olmadığından Bilal kazansın diyorum bende. Yetenek olsa mesela Lastik kız olsa o kazansın derdim. Neyse izlemiyorum zaten artık.

her zamanki gibi yurdum insanı yeteneğe değil sömürüye oy vermiştir.hele görme engelli çocuğun yaptığı duygu sömürüsü inanılmazdı kazanınca gözü ameliyat ettireceğim falan demesi iki lafından birini allah kuran kitap demesi nasıl oy avcılığı yaptığının kanıtıydı.zaten acun un olduğu yerde böyle şeyler normal.olan o güzel sesine rağmen elenen kıza oldu

Katılıyorum.Ne zaman bırakacağız bu işleri bilmiyorum.

Allah Allah aldıkları adama bak önünü göremeyen Ceza şarkısı söyleyen çocuk.

Geri
Üst Alt