Yeter Artık! Yönetim, Lale Orta'yı İstifa Ettirin!

Geldiği gün açıklandığı gün belliydi dedim eyvah son kozlarını oynadılar ama bu sefer sağlam oynamışlar dur demek lazım şampiyonlukta gider

Yönetim biseyler yapmaya çalışıyor ama içerideki oluşum çok pis gücü yetmez yönetimin. Taraftar olaya müdahil olmadığı sürece.

Sinir oluyorum ama beni boşver

Götümdeki kıllar kadeyif oldu

Ama şuan yaşı 10-15 hatta daha ufak Galatasaraylı çocuklar var

Yediğiniz poklar yüzünden bu çocukları üzüyorsunuz
Bu yaptığınız haklar sonra başka yerlerden çıkıyor

Artık göz göre göre yapıyorsunuz ve utanmıyorsunuz

Bugün yapılan operasyonunun adı fenere1kupa operasyonuydu ali koç 5 senedir tek 1 kupa alamadığı her yerde dile getiriliyordu onu yıkmak için bugün bariz şekilde operasyon yapıldı. Muhtemelen artık ligde her gördüklerine çalmaya başlayacaklar sırf fener 1 kupa alsın diye bizi elediler çünkü finalde karşılaşırsak biliyorlar ki fener bu sezonu da boş geçeceklerdi. Alakasız lehimize saçma sapan bir karar verilirse de o gün çıkıp yönetimin çatır çatır konuşması lazım sorun bunların masa oyunları bu sene artık lehimize verip kendilerini seneye için korumaya almaya çalışacaklar.

Bu da penaltı ya daha yakın ama yakın mesafe elini kaçırıyor felan diyebilirler. Diğeri çok daha net gelen ortaya omuzun altında eliyle isteyerek uzaklaştırıyor net bir penaltıydı. Skandal var devreye girmemesi
Mesafe en azından 4 metre filan yakın olmasının imkanı yok topta ayakla uzaklaştırılmıyor kafadan seken topa geliyor arkasında da kerem bomboş onun önüne gelen topu eliyle almış. 2 tane %100'lük penaltıyı yediler.

Bizim yönetimde belge varsa bile aciklamaya korkuyor sanki secimi bekliyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beklesinler seçimi. Loserleri şampiyon yaptıkları zaman açıklarlar. Lale Orta'ya şampiyonluk verirlerse bu taraftar erden timur falan dinlemez. Alayını kapının önüne koyar.

Dün akşam kimse çıkıp tek kelime açıklama yapmadı. 2 tane twit atmayla olmuyor artık. Lale Orta ben Galatasaray'dan büyüğüm dedi ve meydan okudu. Bu sezon benim için dün akşam itibariyle bitmiştir. Bu ligin düzeleceği falan yok. Şu loserleri şampiyon yaparlarsa tüm futbolla ilişiğimi keseceğim.

Benden bu kadar. Yönetim benim kadar uğraşmıyorsa ben niye üzeyim kendimi ? Demekki hallerinden memnunlar. Bu forumdaki son mesajım. Dünki operasyondan sonra tiksindim artık bu ligden.

Şu açıklamalar bile VAR da neler döndüğünü gösteriyor. VAR adalet değil "AYRICALIK" getirdi kimin en çok faydalandığını da herkes biliyor.

Yönetim bir şey yapamıyor. Taraftar bir protesto organize edemiyor. Okan Buruk ne yapacağını bilmiyor.

Bireysel yeteneklerle gelmişiz herhalde buralara kadar. Yine iyi gelmişiz.

FtGDZ1pXoAA3-HA

Geri
Üst Alt