Yeter Artık! Yönetim, Lale Orta'yı İstifa Ettirin!

Büyük ihtimal yine ceza yerim ama bunu artik biri demeli.
Böyle olayin ABV

Hepinizi tavsan gibi hoplatip SAMPIYON OLACAGIZ.
Penaltilar sugar daddy kocunuzun bir yerine girecek

Lalenin o yabanci herifle hakem sikesini itiraf ettikten sonra sessiz kalmamiz kabul edilemez. Hemen o aksam aciklama yapilmaliydi. Yonetim sinifta kaldi.

Az kaldı insan içine çıkamayacak köpekler, milletle dalga geçercesine şike yapıyorlar

Yönetim ne yapıyorsun sen adamlar her hafta hakemle kazanıyor sen ise hakem handikaplı çıkıyorsun rakipten çok her maç hakemden çekiniyorum anasını satayım

cok buyuk bir sike donuyor umarim ortaya cikar bu yazismalar konusmalar sizdirilir da tarihi bir ceza alirlar uefadan

Şu kadını istifa ettirecek kadar bile gücümüz yok mu bizim yazık gerçekten

Her maç dünkü gibi oynamayız, bu işin bitmesi bir uyduruk penaltıya bir kırmızıya bakıyor yaşamadığımız şeyler değil.Bir aksiyon alın yeter artık.

Tek penaltı değil. Her dokun da Fenerliler yerde ve faul çalıyor. Rakipe de yazık bişey caldığı yok

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bir anlami kalmadi artik kadin alenen yapiyor istedikleri gibi at kosturuyorlar zaten fenere kac puan kazandirdi ligte tuttu verecekleri kadar zarar verdiler bak gor secimden sonra sessiz sedasiz ayrili gorevinden daha aldiracagi puanlar var

Olay sadece penaltı da değil 1-0 dan sonra hakem o kadar hissettirdiki Fenerbahçe forması giydiğini inanılmazdı gerçekten

Aynen. Önce anlamsız fauller çaldı sonra birkaç sarı verdi sonra penaltıları atladı. Hatta kaleci kırmızı görmeliydi. Sonra gol gelince ilk fırsatta penaltı çaldı.

Olay beinde bence, paranın köpeği olmuşlar reyting için yapmayacakları şerefsizlik yok bunların. Acilen k.clarına tekme vurup ülkeden dehlenmeliler.

Var konuşmaları dinlenmeli, hakemlerin telefon görüşmeleri dinlenmeli be son olarak banka hesapları incelenmeli

Lale Orta falan hikaye. Seçim öncesi fb yi yarışta tutun demişler bu kadar basit. Bu da arenaya kadar öyle veya böyle yarışta kalacaklar demek. Şu zamana kadar 5 kez yarıştan kopmaları gereken yerde hep göze parmak sokarcasına yarışta tutulup ''ağlamaları'' kesiliyor.

Koç kongrede iki siyaset yaptı hükümete salladı o zamandır hakemler 12. adamları oldu.

Geri
Üst Alt