Yeter Artık! Yönetim, Lale Orta'yı İstifa Ettirin!

bu mevzu çok moral bozuyor.
Sürekli karnaval havasına girecekken şerefsizce hile hurda ile kazanmaları biz kadar oyuncularımızında asabını bozar.
Motivasyona çevir çevir bir yere kadar.

bu iş çözülmeyecek bu yıl bu şerefsizlerle anlaşıldı , son nefesle 2-3 maç daha kaybetmezsek olacak anca.

Bu operasyoncuyu geçici olarak getirdiler. takımını şampiyon yapmak için gerekirse bi 20 tane daha penaltı çaldırır.

size şahsi tavsiyem sampiyonluk beklentinizi minimuma indirin,olursak cok guzel lakin olmama ihtimalimiz maalesef daha yüksek cünkü sanılanın aksine ipler bizim elimizde degil
ipler şu an koçun elinde istedigi gibide götürüyor

*** lalesi olsa da olmasa da 7 Mayıs haftası dahil bu şekil devam edecek. Puan farkı açılmasın diye uğraşacaklar. Bundan %100 eminim. Bjk maçı gibi ekstra bir şey olması lazım kaybetmeleri için. Seçime kadar kopmuş bir lig istemiyorlar. Toplumun önemli bir kısmını bu şekilde uyutuyorlar.

Bu karı geldikten sonra inanılmaz derecede fener lehine haksız verilen kararların sayısı arttı. Rakipler ise bastırıldı.

Bu sezon kesinlikle incelenmeli! Herkesin gözü önünde şike yapılıyor yahu olacak iş değil!

Görevi Kötüye Kullanma Suçunun Tanımı

Görevi kötüye kullanma suçu, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 257. maddesinde düzenlenmektedir. Bu düzenlemeye göre söz konusu suç, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir menfaat sağlayan kamu görevlisi tarafından işlenen bir suç tipidir.

Deplasmanda ankaragucu Alanya bjk maçında dograyacaklar hele ki rakip öne geçmesin bak nasil kollayacaklar rakipleri.

Galatasaray öyle bir durumdaki şuan beinsporta bir tane Galatasaraylı yorumcu koyacak gücü bile yok maçalarımızı 3 beşiktaşlı 1 Fenerbahçeli yorumluyor ne istifa ettirmesi güç yok yönetim pasif taraftar pasif

Avatarindaki yoneticimiz de bu paydaslardan biridir, pasif kalanlar.

Akp li korkak yönetim daha da susmaya devam edeceklerse iki dakika daha o koltukta durmasınlar. Biz bu şekilde mac kazansak adamlar ortalığı yikmislardi.

Geri
Üst Alt