Yeter Artık! Yönetim, Lale Orta'yı İstifa Ettirin!

Eskisi lobimiz falan yok artik tek gücümüz saha içi başka yerlerden medet ummayalim.

Bizim lobimz falan hiç olmadı, o derin gs dedikleri gotten uydurma bir masal, eğer fenerin gücü bizde olsaydı, 30 şampiyonluk kazanmıştık en az

Bizim lobimz falan hiç olmadı, o derin gs dedikleri gotten uydurma bir masal, eğer fenerin gücü bizde olsaydı, 30 şampiyonluk kazanmıştık en az
Aynen öyle lobi filan hikaye spor medyasını avuçlarının içinde oynatıyorlar hakemleri avuçlarının içinde oynatıyorlar buna rağmen başarısız oluyor sonra diyorlar ki biz ne yaptık ne günah işledik...Bu kadar final maçı oynayıp kaybediyorlarsa top girmiyorsa günahlarının büyüklüklerindendir.

Galatasaray ve bjk yöneticilerine yazıklar olsun şu karıyı indiremedi koltuktan

Galatasaray ve bjk yöneticilerine yazıklar olsun şu karıyı indiremedi koltuktan

Bjk diye bir takım yok ki. Şu olayların yüzde biri Gs lehine olsaydı, ortalığı ayağa kaldirmislardi oysa ki.

Bu arada Anadolu kulüplerinin teknik direktör ve yoneticileri de az değil. Bir GS maç sonlarındaki açıklamalarına bakiyorsun, bir de açık şekilde haklarının yendikleri Fb maç sonlarına.

Sahada oynayan oyuncuların hırsları vs. İnanılmaz bir kayirilma var Fb'e.

Canınızı sıkmayın. Bireysel olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer yönetim şartları oluşturursa bizde gereğini yaparız.

Biz futbola odaklanalım. Bunları fenerli oldukları güne pişman edeceğiz. Hakemlerini de alıp arkalarından saplarız.

Yahu bu kadın hala nasıl kalabiliyor bu koltukta anlayabilmek mümkün değil ne var abicim bu işin içinde. Amaç siyaset ise o konuda Galatasaray gücünü kullanmak bu meydan boş değil, kurumlar resmen bir takımı ayakta tutmak için mücadele veriyorlar

bu gece bizi doğrayacaklar ey yönetim!!!

Neredeyse her sezon büyük hakem hataları oluyordu bu ligde ama bu sezon yapılanları hiçbir zaman görmedim.
Çok büyük hata yapan hakemler uzun zaman maç yönetemiyorlardı veya hakemliği bitiyordu.
Ama bu sezon o hatayı bizim aleyhimize yapanlar bırakın dinlendirmeyi bir hafta geçmeden maç almaya devam ediyorlar.
Palabıyık gibi adamlar şikebahçesine son dakikada faul vermediği için aylarca görev alamıyor ama.
O kadın görevde kalmaya devam ederse 6 puan önde olmamıza ve son maç Arena’da olmasına rağmen kesin Şampiyon oluruz diyemiyorum işte. Çünkü hakemleri yenemezsiniz.

Operasyon yine işe yaramadı.
Karagümrük maçını sen yönetirsin artık.

Ali telefonda bas bas bagiriyordur simdi Lale'ye. Yetmiyor penaltilar.

bundan sonrası yönetime yazar

Kendilerine çok kızamıyorum, adamların bir yöneticisi Cumhurbaşkanı akrabası, pek bişe de yapamazsin

Geri
Üst Alt