Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Konoplyanka da gelsin :-)

Hamit gelsin, cok isterim. Bu sezon sonu Ayhan'ın jübilesinden sonra tam abi rolünü üstelencek oyuncumuz olur. Ama Alper Potuku daha cok isterim. Italya macında kendini U21'e fazla görmüs olsada, delici ver-kacları ve oyunu yönlendirmeleriyle yine mest etti.

Serdar Aziz, Alper Potuk, Evgeni Konopylanka :-)

Semih sakatlanana kadar Serdar Aziz'in tam iki net hatasını kapattı Italya macında. Gelmesin demiyorum, yanlıs anlasılmasın. Galatasaray'da en fazla Vedat Inceefe olur (iyi anlamda). Yerli bir defans göbegine karsıyım.

Semih sakatlanana kadar Serdar Aziz'in tam iki net hatasını kapattı Italya macında. Gelmesin demiyorum, yanlıs anlasılmasın. Galatasaray'da en fazla Vedat Inceefe olur (iyi anlamda). Yerli bir defans göbegine karsıyım.

Doğrudur izledim zaten maçı. Semih - Chivu ikilisine ne dersin.

Semih-Ujfalusi cok iyi simdilik, Semih tutarsa eğer yerine cok büyük bir yerli stoper ihtiyacımız kalmaz. Ujfalusi bu performansını devam ettirdiği sürece o da devam eder. Kontejyan olduğu sürece 1 yerli 1 yabancı iyidir. İleride Ujfa'nın yerine tecrübeli bir yabancı getirilebilir yine.

Şampiyonlar ligine katılabilirsek seneye Ujfaulsi'yle falan delik deşik ederler bizi. Stopere çok sağlam bi yabancı şart.

Douglas'ı fazla bilen yok ama gercekten cok iyi bir adam. Hem fizikli hem atletik. Bireysel markaj yapmadıgı halde rakibe gölge oluyor resmen. Ben yinede Chivu, K.Toure, Alex hatta bunların bir alt seviyesi olan Diawara gibi tecrübesi ve kalitesiyle hem takımdaki diger oyunculara güven depolayacak, hemde Semihi limitlerinin maksimumuna ulastıracak bir oyuncuyu tercih ederim suan ki sartlar icinde.

Ujfalusi CL'de kesinlikle yetersiz kalıcak. Lig'de bile bir Song veya Tomas etkisi yaratamadı bana göre.

Taş gibi bi stoper= Kolo Toure. Çok zor ama parayı verip alcaksın.

Kolo Toure 3-4 sene oynar rahat.

Chivu'da mükemmel bir transfer olur. En az Popescu etkisi yaratır. Sezon sonu sözlesmesi bitiyor hem. Neill gibi averaj bir oyuncunun transfer oldugu ilk yarım sezonunda nasıl bir etki yarattıgını gördük.

Chivu'da mükemmel bir transfer olur. En az Popescu etkisi yaratır. Sezon sonu sözlesmesi bitiyor hem. Neill gibi averaj bir oyuncunun transfer oldugu ilk yarım sezonunda nasıl bir etki yarattıgını gördük.

Sarı-kırmızı yakışıyor Chivu'ya

art_112570_1.jpg

türkiye liginde bi tane o topu oraya kadar sürecek o golü atacak adam yok emin olun. ceza sahasına girmeden dıkanırlar:)

Konuy oyuncu önerilerine dönmüş:D

Douglas'ı bende yazmışdım. Kevin De Bruyne'da gelecek çok iyi olacak.

Arkadaşlar gerekli yerlerle irtibat kurmaya çalışıyorum bu oyuncu için en azından bugün Galatasarayımıza yakın bir kaç özel dostumla konuştum... Onlarda araştıracaklar...

Yaptığı driblingte arkasındakilere inanılmaz fark atıyor.Gerçekten çok süratliymiş

Geri
Üst Alt