Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Şerefede Twitterda RT yaptırırdım ama yaptırmıyorum.... Çürkü yazdığı oyuncular yanlış anlaşılıyor... Haber oluyor.... Geçen gün aramızda Suarezi konuşuyorduk sonra o sözlükte yazdı.. Ertesi gün haber olmuş... Masa başı haberi yapıyorlar...
öyle :o

isco ,evgeni alınsın böyle genç elemanlar...

Douglas treni kacti beyler. Douglas Hollanda vatandasi oldu. 2012'de turnuvada oynayacakki, ordan buyuk ihtimal Alman/Ingiliz/Italya ligine gidecek.

Sozlesmesi bitiyor sananlar yaniliyor, Twente'nin +1 opsiyonu var.

Chivu olabilir, ama yine cok zor. de Boer onu Ajax'a almak istedigini acikladi. Bunun uzerine Chivu'nun menejeri Chivu'nun Madrid'e gidebilecegini, Mourinho ile konusmalar oldugunu acikladi.

Chivu geçenlerde bir açıklama yaptı ben sol bek oyuncusuyum ve sol bekte oynamak istiyorum artık stoper oynamak istemiyorum demişti.

Chivu geçenlerde bir açıklama yaptı ben sol bek oyuncusuyum ve sol bekte oynamak istiyorum artık stoper oynamak istemiyorum demişti.

adam tam tersini soylemisti. Solbek'te kendini iyi hissetmedigini, Gasperini'nin onu stopper oynattiginda daha verimli oldugunu. Hatta Lucio veya Samuel'i solbek oynatin bakin onlarin performansi nasil oluyor demisti.

Chivu: I’m not a left-back! | Serie A

Douglas treni kacti beyler. Douglas Hollanda vatandasi oldu. 2012'de turnuvada oynayacakki, ordan buyuk ihtimal Alman/Ingiliz/Italya ligine gidecek.

Sozlesmesi bitiyor sananlar yaniliyor, Twente'nin +1 opsiyonu var.

Chivu olabilir, ama yine cok zor. de Boer onu Ajax'a almak istedigini acikladi. Bunun uzerine Chivu'nun menejeri Chivu'nun Madrid'e gidebilecegini, Mourinho ile konusmalar oldugunu acikladi.

Madrid'i bilmemde, Ajax'ı kesin olarak bize tercih etmez. Hem maddi hem manevi anlamda.

Madrid'i bilmemde, Ajax'ı kesin olarak bize tercih etmez. Hem maddi hem manevi anlamda.

Manevi anlamda tercih eder. Maddi anlamda etmez. 99-03 seneleri Ajax'da oynadi. Herzaman Ajax'in yeri baska ve Ajax'i yakin takip ettigini acikladi.

Ama menejeri Madrid ilgileniyor diyor. Iyi defansci. Stopper olarak iyi. Solbek olarak yetersiz.

Manevi anlamda tercih eder. Maddi anlamda etmez. 99-03 seneleri Ajax'da oynadi. Herzaman Ajax'in yeri baska ve Ajax'i yakin takip ettigini acikladi.

Ama menejeri Madrid ilgileniyor diyor. Iyi defansci. Stopper olarak iyi. Solbek olarak yetersiz.

Chivu'nun Ajax'ta oynadıgını bilmiyodum. Manevi anlamda dedigin dogru olabilir. Ama maddiyat maneviyati, hele ki bu yasta bir oyuncusa ezer.

Almanya macindan Konoplyanka goruntuleri

[video=youtube;jaBC8CqLG0U]https://www.youtube.com/watch?v=jaBC8CqLG0U[/video]

Bayern Munih alır artık. Geçti biz alamayız bence.

Arda'dan gelen 12 milyon Euro'yu bu adama yada benzeri bir genc yetenege yatırmamız gerekirdi. Biz gittik kariyerinin hic bir döneminde bulundugu konumdan sıyrılamamıs ve Yunan Ligine kadar gerilemis bir oyuncuyla carcur ettik.

Hala yok Kranjcar'ı alalım 7 verelim yok Berbatov'u alalım 10-15 verelim. Kaçan kaçıyor.

[video=youtube;6dd7vAl5NRo]https://www.youtube.com/watch?v=6dd7vAl5NRo&feature=channel_video_title[/video]

Su video'yu izleyipte hala bu cocugun nasil bir futbolcu oldugunu anlamayan varmidir.

Bence bir baslik acilmali ve onerilmeli resmi siteden. Kesinlikle hemde.

Allah askina birde su cocugun top surmesine bakin. Bayiliyorum. Okadar suratli, okadar cabuk. Topu okadar yakin tutuyorki kendisine. Robben, Messi seviyesinde gibi. Muthis gercekten.

19 numara yakışır reise.

Geri
Üst Alt