Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Gecen Dinamo Kiev macinda takim kotu oldugu halde K10 cok iyidi.

[video=youtube;N6Ebs9S_jmQ]https://www.youtube.com/watch?v=N6Ebs9S_jmQ[/video]

kamilin teki

Su takimin kanatlarindan Balta,Emre,Engin ve Rierayi cikart ve yerlerine K10,Cissokho ve Tore'yi koy sonra Pitbullu salar gibi sal rakibe parcalasin.

beyler sessiz ve sakin bir şekilde başlığı terk ediyoruz. bir iki üç kaçın.

Bu forumda K10'u en cok tutan adam Hayri bence. Sirf bana karsi zitfikirli olmak icin atip tutuyor, yoksa bu adamla bu kadar ugrasmazdi :asd:

yok kardes bence o adami senden iyi tutan yok.

11 konuk sereflendirmis konumuzu, zit-tam-karsitlar halt yesin :asd:

2mhsj74.png

Bu adamın tam 11 maçını 90 dakika, 1 maçını 30 dakika izledim. Bu adamın liginde her takımı da iyi bilir izlerim. Diyeceğim tek şey ise ismini bile yazmaktan haz etmediğim Konoplyanka bizim Aydın'dan kötüdür.

Guzel masal. Izledigin 11 + 3/1 maci buraya yazmak icin sayman baya manidar olmus. Kisaca guzelmis yani :haha:

lan konuşturma şimdi beni mete, geçen bir ay önce engin barcelona'da diyen de sensin, şimdi gelmiş yerine adam koyalım uçarız muhabbeti yapıyorsun, ukrayna ligi izleyecek kadar psikopat biri yoktur zaten aramızda.

Bu adamın tam 11 maçını 90 dakika, 1 maçını 30 dakika izledim. Bu adamın liginde her takımı da iyi bilir izlerim. Diyeceğim tek şey ise ismini bile yazmaktan haz etmediğim Konoplyanka bizim Aydın'dan kötüdür.

inanirim kardes. ukrayna ligini senden iyi takip eden yoktur. zaten icime dogmustu bu adamin kotu topcu oldugu boylece tescillenmis oldu.

böylece konu kapanabilir sonunda ..

lan konuşturma şimdi beni mete, geçen bir ay önce engin barcelona'da diyen de sensin, şimdi gelmiş yerine adam koyalım uçarız muhabbeti yapıyorsun, ukrayna ligi izleyecek kadar psikopat biri yoktur zaten aramızda.

Teker teker gelin diycemde.. Hepinizi toplasak tek mantikli biri etmiyor malesef. Orada yazdigimi yine oku;

Su takimin kanatlarindan Balta,Emre,Engin ve Rierayi cikart ve yerlerine K10,Cissokho ve Tore'yi koy sonra Pitbullu salar gibi sal rakibe parcalasin.

"Takimin kanatlarindan" diye iki kelime kullandim. Engin ve Emreyi forvet arkasinda serbest oyuncu konumunda oynat sonra sergileyecekleri showu izle.

Bende senin izlediğin 11 maçtan farklı 3 maçını izledim.Onlar da kötüydü.Konu kilit

tamam kardeşim, en büyük scout sensin, miccoli,evgeni sen burada 100 mesaj yazacaksan gelecekmiş.

Geri
Üst Alt