Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Başlık kilitlensin bir süreliğine bence. İş hakarete varacak yoksa. Durup dururken ortalığı germeye lüzum yok.

benim adamım daha iyi dimi arkdaşlar ..

121405d1293831821-jo-inge-berget-rate-him-good-bad-just-average-jo-inge-berget-profile_-attributes-.png

hem tipide sünnet çocugu gibide degil ..

Berget_b.jpg

Yalnız bariz hakaretler var. bunlara yaptırım uygulanmazsa diğer üyeler için kötü örnek teşkil edebilir.

Ve o copleri 5 Haziran gunu yiyip recycle yapacak olan Hairy Cunt kardesimizdir

Niye ismimle alay ettin ki ayip olmuyor mu? Sirf Yevhen'e Eugene dedim diye. Yukarda da Onur'a hakaret etmissin. Hic yakismiyor. Konuya girmeme cezasi alabilirsin benden soylemesi.

Konu bir süre kilit, hakaretsiz tartışmayı öğrenemedik ne yazık ki.

adamın adı müsait değil bi defa yıldız olmaya. doğuştan kaybetmiş.

bence Jo Inge Berget

SIFs_Marcus_Pederse_798139i.jpg

ismide müsait

Konu bir süre kilit, hakaretsiz tartışmayı öğrenemedik ne yazık ki.

Burada tartisma falan yok, sirin gozukmeye calisma. Tartisma verilerle olur. Burada direk tahrik edici mesajlar yazildi (hala da yazilior) ve site gorevlileri buna goz yumdu.

evgeni diye olsa olsa ferreci olur zaten.

Burada tartisma falan yok, sirin gozukmeye calisma. Tartisma verilerle olur. Burada direk tahrik edici mesajlar yazildi (hala da yazilior) ve site gorevlileri buna goz yumdu.

Konuya dahil olmuş kişilerin samimiyeti var diye ben bizzat müdahale etmedim, kaldi ki sabahtan beri herkes seni sinirlendirip şaka yapıyor bunu da anlamadım. Ayrıca rahatsız olduysan şikayet etmen gerekiyordu bunu da yapmadığın gibi en sonunda hakaret ettin. Söyler misin suç kimde?

SUC KONOPLYANKADA BU KADAR IYI OLMAK ZORUNDA MIYDIN EUGENE? KONUSSANA EUGENE NIYE KONUSMUYORSUN!!! :mad:

Adam cok iyi topcu. Su anda kanatta oynayanlari top diye oynar.

Konuyu ozele tasimaya gerek yok. Eninde sonunda herkes oynarken gorecektir, ister milli macta, ister baska takima transfer olunca.

Konuya dahil olmuş kişilerin samimiyeti var diye ben bizzat müdahale etmedim, kaldi ki sabahtan beri herkes seni sinirlendirip şaka yapıyor bunu da anlamadım. Ayrıca rahatsız olduysan şikayet etmen gerekiyordu bunu da yapmadığın gibi en sonunda hakaret ettin. Söyler misin suç kimde?

Bunlarin hepsini gorup, sikayet etmen gerekiyor demekle yetinen site yoneticilerinde. Bi nevi feneri dusurmeyen TFF taktigi uygulaniyor. Onlarda her bi b*ku goruyor ama feneri yine dusurmuyorlar.

Simdi bide ben sorayim sana, suc kimde?

Geri
Üst Alt