Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Bunlarin hepsini gorup, sikayet etmen gerekiyor demekle yetinen site yoneticilerinde. Bi nevi feneri dusurmeyen TFF taktigi uygulaniyor. Onlarda her bi b*ku goruyor ama feneri yine dusurmuyorlar.

Simdi bide ben sorayim sana, suc kimde?

sende suc, her allahin gunu eugene deyip durma

[video=youtube;BPA07v-VeBc]https://www.youtube.com/watch?v=BPA07v-VeBc[/video]

Ukrayna liginde oynuyor diye laf atanlar, Norvec ligini kac kez izliyonuz la:)

Adam cok iyi topcu. Su anda kanatta oynayanlari top diye oynar.

Konuyu ozele tasimaya gerek yok. Eninde sonunda herkes oynarken gorecektir, ister milli macta, ister baska takima transfer olunca.

Ya birak kardesim bu adamlarin niyeti oyuncunun iyi veya kotu oldugu degil, direk bana sallamak. Salladiklari bi taraflarina kacincada agliyolar hakeret ettin diye.

Konuya dahil olmuş kişilerin samimiyeti var diye ben bizzat müdahale etmedim, kaldi ki sabahtan beri herkes seni sinirlendirip şaka yapıyor bunu da anlamadım. Ayrıca rahatsız olduysan şikayet etmen gerekiyordu bunu da yapmadığın gibi en sonunda hakaret ettin. Söyler misin suç kimde?

Sinirlendirip şaka yapmak, tahriğin kibarcası sanırım.

Ya birak kardesim bu adamlarin niyeti oyuncunun iyi veya kotu oldugu degil, direk bana sallamak. Salladiklari bi taraflarina kacincada agliyolar hakeret ettin diye.

Hagi geldiğinde Barca'yı yenicez diye iddia etmiyomuydun:asd: Her Allahın günü aşığıymışsın gibi aynı şeyi yazarsan birileri de yeter der normal. Kulübe mi yolluyosun şeyi napıyosan yap.

Lan sakın kilitlemeyin he küfür eden olursa da editlemenmesin pls. 10 dakkaya gelicem.

Dilemiyorum güzel kardeşim. Rahatsız olduysan raporla, gözlerinden öperim...

Ozur diledigin takdirde hersey cozulecek gibi. Cunku hersey senin bana tahrik edici bir sekilde scout demenden kaynaklandi. Dilemezsen de canin sagolsun renktas.

Tamam beyler uzatmayın rica ediyorum. Şakasına yapıyorsunuz ama alınıyor insanlar. Birbirine sataşan mesajlar atanları konudan atmak durumunda kalacağım, lütfen yapmayın.

Lan sakın kilitlemeyin he küfür eden olursa da editlemenmesin pls. 10 dakkaya gelicem.

Biri Yunus'u konudan atsın, Mete'yi de konudan atsın, Hayri'yi de, Merih'i de... Nasıl fikir? :) Şöyle biraz kapalı dursun önce, mis gibi bir temizlikten sonra güzel bir şekilde gerekli uyarılarla süsleyelim ve -eminim- uzun bir süre bu başlığın sessizliğini yaşamış olalım. Sence nasıl fikir?

3ww9q.jpg

Bizden başka tınlayan yok sanırım bu elemanı :D

Biri Yunus'u konudan atsın, Mete'yi de konudan atsın, Hayri'yi de, Merih'i de... Nasıl fikir? :) Şöyle biraz kapalı dursun önce, mis gibi bir temizlikten sonra güzel bir şekilde gerekli uyarılarla süsleyelim ve -eminim- uzun bir süre bu başlığın sessizliğini yaşamış olalım. Sence nasıl fikir?

Kotu. Kimseye zararim olmamistir mesajlara bakabilirsiz sayfa #larindan

geyik başlığına taşıyın bu konuyu

Geri
Üst Alt