Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Yunus Can'in konudan atilmamasi GSCnin ayibidir

[video=youtube;VjxlRj5Cc98]https://www.youtube.com/watch?v=VjxlRj5Cc98&feature=related[/video]

ne diyor

ölememismi harbiden. pecete almaya devam o zman

Özgür niye editliyosun adamın mesajını görmedim bile la. Lan Mete dediğin çıkmayınca her zamanki gibi element uydurmuşsun:D Nerde demişim en iyi 2-3 tanesinden biri diye. En iyi 10 önlibero arasındadır bana göre demiştim zaten. Cana harikulade bi adam neyse konu saptırma taktiklerine gelmeyeceğim:):):):):)

Yahu adam dalga gecer gibi konu saptirma tahriklerine gelmeyecegim diyor :) "Gelecek sezon Hagi takimi Barcelona'yi yenecek duzeye getirir, bir sonraki sezonda CL'de karsilasip yeneriz" dedigim cumleyi alakasiz bir sekilde ve zamanda buraya yazan ve tahrik eden bu degil miydi? Daha kendi yazdigini idrak edemiyor, ben buna cevap versem ne olur vermesem ne olur

Konuyu Konoplyanka kardeşimizden Alexis Texas'a getiren pis kafirlerin konudan atılmasını rica ediyorum.

Yahu adam dalga gecer gibi konu saptirma tahriklerine gelmeyecegim diyor :) "Gelecek sezon Hagi takimi Barcelona'yi yenecek duzeye getirir, bir sonraki sezonda CL'de karsilasip yeneriz" dedigim cumleyi alakasiz bir sekilde ve zamanda buraya yazan ve tahrik eden bu degil miydi? Daha kendi yazdigini idrak edemiyor, ben buna cevap versem ne olur vermesem ne olur

maglubiyeti kabul etmis olursun [bence]

Beyler konuyu kilitleyip son 15 sayfayi silseniz hani.

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş, ibrahimovic'in alexis 'e yaptığı sert faulden bahsediyorduk, soyisimler karışmış.

Oyuncu hakkında konuşacaklar devam, diğerlerini sohbet başlıklarına yönlendirelim.

eugene son macinda ne yapti bilen var mi

Hani araya girmeyeyim, muhabbet olsun dedim ama yapacak bir şey yok.

Konu temizlikten sonra açılacaktır.

..devam..

Avrupa sampiyonasında görecegiz nasıl oldugunu.

Geri
Üst Alt