Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Annan kötü mü?

gelirse isliklarim

Ofansif Oyuncu mu bu ? 4 gol 5 asisti var hiç de süperstar olacak adam istatistiğine benzemiyor :ays:

Annan kötü mü?

Izlemeden herkez atip tutmustu Annan'a burada, ayni suan Konoplyanka'da oldugu gibi. Dunya kupasindaki Almanya macinda ise renkleri pancara donmustu. Forumun en manidar gunlerinden biridir o gun.

5 Hazirani bekleyin diyorum, olmadi hemen akabinde Avrupa turnuvasini bekleyin diyorum. Buradaki cok bilmis scoutculara cakma lisanslarini yirttiracak.

bu ne şiddet bu ne celal bu ne ego ?

Ofansif Oyuncu mu bu ? 4 gol 5 asisti var hiç de süperstar olacak adam istatistiğine benzemiyor :ays:

Bu ne lahana bu ne tursu?

Bir gol attı bir gol attırdı. Futboluyla Suarezi sahadan sildi.

[video=youtube;-yXc9sVVlQY]https://www.youtube.com/watch?v=-yXc9sVVlQY[/video]

muslera için izledim yine iyi oynamış kerata

Istatistik konusuna ek olarak;

Mesela Alex Hagiyi istatistik anlamında Turkiye'de solladı. Lig'de aynı zaman zarfi icerisinde daha cok gol attı, daha fazla asist yaptı. Fakat insanlar madalyonun hic arka yüzüne bakmadı. Bu yüzden Hagiyi izleme onuruna erisememis yeni yetmeler, Haginin kac defa tek bir hareketi ile 4-5 oyuncuyu ekarte edip arkadaslarını rakip takımla 2'ye 1 veya 3'e 1 karsı karsıya bıraktıgını bilmez.

Yarmolenko'nun attıgı gol, su yukarıda yazdıgım denklemi birebir tasdikliyor. Istatistik istatistik diye kafayı siyiranlar iyi baksın Ukrayna'nın attıgı ilk gole.

Izlemeden herkez atip tutmustu Annan'a burada, ayni suan Konoplyanka'da oldugu gibi. Dunya kupasindaki Almanya macinda ise renkleri pancara donmustu. Forumun en manidar gunlerinden biridir o gun.

5 Hazirani bekleyin diyorum, olmadi hemen akabinde Avrupa turnuvasini bekleyin diyorum. Buradaki cok bilmis scoutculara cakma lisanslarini yirttiracak.

He fena kapak yaptı la sürünüyo adam.

o değilde o yarmalenko tam tr için yaratılmıs bir sol açık-forvet.güçse güç ,dayanıklılıksa dayanıklılık her sey var

mete huzur ver

türkiye'de kasaplar ayağını eline verirler biz topçuları kuzey avrupadan alalım

Birak yahu kime hikaye anlatiyosun. Begenmiyosaniz adami yazmayin kardesim. Zorla kulaginizdan cekip getiren yok.

ya arkadaş bir insan kendisini niye bu kadar önemser :D herşeyi sen biliyorsun, saksı değilsin tamam

Bu gol oranlarına çok fazla takılmamak lazım.Mesela B.Münich'e giden Shaqiri'nin gol ortalaması 4-5 civarıydı,Juventus'a giden Elia'nın yine 4-5 civarıydı. Zaten ortalaması 8-9'dan aşağı adamı büyük takımlar bırakmaz bize.

Geri
Üst Alt