- 20 Mayıs 2011
- 23.505
- 10.435
- 1.873
Cevap: # Evgeni Konoplyanka
Annan kötü mü?
Annan kötü mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofansif Oyuncu mu bu ? 4 gol 5 asisti var hiç de süperstar olacak adam istatistiğine benzemiyor :ays:
Ofansif Oyuncu mu bu ? 4 gol 5 asisti var hiç de süperstar olacak adam istatistiğine benzemiyor :ays:
Annan kötü mü?
Bir gol attı bir gol attırdı. Futboluyla Suarezi sahadan sildi.
[video=youtube;-yXc9sVVlQY]https://www.youtube.com/watch?v=-yXc9sVVlQY[/video]
muslera için izledim yine iyi oynamış kerata
Mesela Alex Hagiyi istatistik anlamında Turkiye'de solladı. Lig'de aynı zaman zarfi icerisinde daha cok gol attı, daha fazla asist yaptı. Fakat insanlar madalyonun hic arka yüzüne bakmadı. Bu yüzden Hagiyi izleme onuruna erisememis yeni yetmeler, Haginin kac defa tek bir hareketi ile 4-5 oyuncuyu ekarte edip arkadaslarını rakip takımla 2'ye 1 veya 3'e 1 karsı karsıya bıraktıgını bilmez.
Izlemeden herkez atip tutmustu Annan'a burada, ayni suan Konoplyanka'da oldugu gibi. Dunya kupasindaki Almanya macinda ise renkleri pancara donmustu. Forumun en manidar gunlerinden biridir o gun.
5 Hazirani bekleyin diyorum, olmadi hemen akabinde Avrupa turnuvasini bekleyin diyorum. Buradaki cok bilmis scoutculara cakma lisanslarini yirttiracak.
He fena kapak yaptı la sürünüyo adam.
Bu ne lahana bu ne tursu?
ya arkadaş bir insan kendisini niye bu kadar önemserherşeyi sen biliyorsun, saksı değilsin tamam