Cevap: # Evgeni Konoplyanka

izlemeye gerek yok, fm2011 süper oyuncu diyor

aynı şekilde seleznyov da öyle

Metalist'e 2 tane sallamış bu hafta!

Vereceksiz 5-6 neyse bu çocuk 10 sene götürür bizi.

Iyiye benziyor ama daha fazlasi icin Oussama Assaidi ...

Iyiye benziyor ama daha fazlasi icin Oussama Assaidi ...

Saka'mi yapiyon ? Assaidi Konoplyanka'nin yarisi etmez.

Ama Konoplyanka'yi Turk takimlarina yedirmez Ruslar. Rubin Kazan/Lokomotif/Spartak/Zenit/CSKA Moskova hangisi olursa olsun, gider basar parayi getirir.

Not ; Ucuza aliriz sananlar, Ankarali Turgut'un unlu parcasini dinleyin. Dnipro gidip 10 milyon euro'yu basip Guiliano'yu getirdi. Bukadari yeter.

Saka'mi yapiyon ? Assaidi Konoplyanka'nin yarisi etmez.

Ama Konoplyanka'yi Turk takimlarina yedirmez Ruslar. Rubin Kazan/Lokomotif/Spartak/Zenit/CSKA Moskova hangisi olursa olsun, gider basar parayi getirir.

Not ; Ucuza aliriz sananlar, Ankarali Turgut'un unlu parcasini dinleyin. Dnipro gidip 10 milyon euro'yu basip Guiliano'yu getirdi. Bukadari yeter.

Ehehe :) yahu genel olarak soyluyorum sahsina degil youtube videolarindan izlediginiz adamlari mukemmel saniyorsunuz vay anasini adam neler yapiyor diye izliyorsunuz . Biri koymus cok da iyi yapmis videolarda Ozer bu adamdan iyi gozukuyor . Koydugunuz videoda adamin pek bi numarasi yok gucluye benziyo adami geciyo sonra topu cekip geride ki adama pas veriyo yani bi bok yapmamis oluyo zaman gecirmekten baska . Neyse Assaidi Oussama'yi da ne kadar izledin bilmiyorum ama ileride gorusuruz keza ben videoculardan degilim :) .

[video=youtube;3P5X4AV0yx0]https://www.youtube.com/watch?v=3P5X4AV0yx0&feature=related[/video]

Türkish C.Ronaldo

Burda bir kac calimini göstermis. Böyle videolari sevmiyorum.

O tamamen fb'nin aptalligi. Özer gibi bir yetenegi harcadilar. Sirf egolarini tatmin etmek icin böyle bir cok gencin futbol hayatini bitiriyorlar. Bir zamanlar Gökhan Emreciksin'de vardi, onunda icine ettiler.

Ehehe :) yahu genel olarak soyluyorum sahsina degil youtube videolarindan izlediginiz adamlari mukemmel saniyorsunuz vay anasini adam neler yapiyor diye izliyorsunuz . Biri koymus cok da iyi yapmis videolarda Ozer bu adamdan iyi gozukuyor . Koydugunuz videoda adamin pek bi numarasi yok gucluye benziyo adami geciyo sonra topu cekip geride ki adama pas veriyo yani bi bok yapmamis oluyo zaman gecirmekten baska . Neyse Assaidi Oussama'yi da ne kadar izledin bilmiyorum ama ileride gorusuruz keza ben videoculardan degilim :) .

Assaidi'yi canli'da izledim. Amrabat'tan ustun yani yok. :)

Assaidi'yi canli'da izledim. Amrabat'tan ustun yani yok. :)

Birincisi Ambarat iyi bir oyuncu zaten ama Assaidi ondan cok cok cok cok daha iyi mesela canli izlemek degil . Gidersin 1 macina canli izlersin adam o gun kotudur fikrin degisir . Yahut gidersin adamin 30 macini tvden de olsa izlersin daha istikrarli bir gozlem oldugu icin fikrin yine degisir . Netice konuyu kirletmiyeyim sonucta Evgeni Konoplyanka tartisiliyor benim kisisel fikrimdir Assaidi cok iyi bir oyuncudur yildiz potansiyeli vardir onumuzdeki yillarda ikisinin de nereye gelecegini gorecegiz ...

Transfer etsek taraftarların hoşuna gitmez taki oynayana kadar isme bak :D

arda nin rus versiyonu....asil pozis<onu sol kanat...ayrica piyasa degeri 4m deniyor...bunu al...pino joker, sag aknat keita...tadindan yenmez

Keita'yı unutturur.

tekniği yanında mücadele etmesi hoşuma gitti arda nın gidişini unuturur bize..keita'yı bilmem ama culio ve onla mücadele eden bi orta sahamız olur. kanatlarda defansa yardım eden futbolcu aşırı büyük artı takım için

Şu transfer döneminde aldık aldık alamazsak Ukrayna'nın büyük klüpleri kapar.

Geri
Üst Alt