Yusuf Tekgül
Parçalı Üye
- 30 Kasım 2008
- 4.135
- 0
- 1.306
Cevap: # Evgeni Konoplyanka
Bu adam harika.
Bu adam harika.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi topçuysa alamayız
Iyiye benziyor ama daha fazlasi icin Oussama Assaidi ...
Saka'mi yapiyon ? Assaidi Konoplyanka'nin yarisi etmez.
Ama Konoplyanka'yi Turk takimlarina yedirmez Ruslar. Rubin Kazan/Lokomotif/Spartak/Zenit/CSKA Moskova hangisi olursa olsun, gider basar parayi getirir.
Not ; Ucuza aliriz sananlar, Ankarali Turgut'un unlu parcasini dinleyin. Dnipro gidip 10 milyon euro'yu basip Guiliano'yu getirdi. Bukadari yeter.
[video=youtube;3P5X4AV0yx0]https://www.youtube.com/watch?v=3P5X4AV0yx0&feature=related[/video]
Türkish C.Ronaldo
Burda bir kac calimini göstermis. Böyle videolari sevmiyorum.
Eheheyahu genel olarak soyluyorum sahsina degil youtube videolarindan izlediginiz adamlari mukemmel saniyorsunuz vay anasini adam neler yapiyor diye izliyorsunuz . Biri koymus cok da iyi yapmis videolarda Ozer bu adamdan iyi gozukuyor . Koydugunuz videoda adamin pek bi numarasi yok gucluye benziyo adami geciyo sonra topu cekip geride ki adama pas veriyo yani bi bok yapmamis oluyo zaman gecirmekten baska . Neyse Assaidi Oussama'yi da ne kadar izledin bilmiyorum ama ileride gorusuruz keza ben videoculardan degilim
.
Assaidi'yi canli'da izledim. Amrabat'tan ustun yani yok.![]()