Cevap: # Yevhen Konoplyanka

samatyalı timuçin benim badimdi askerde 86/1 kral devre

tanıdın mı

Yevhen Konoplyanka (FC Dnipro Dnipropetrovsk)

With fine leadership qualities, a rich array of skills and good pace, Dnipro and Ukraine's rising star has a bright future ahead of him. Konoplyanka notched a number of eye-catching goals during the autumn, including against England at Wembley and at Group F rivals PSV Eindhoven.

Europa League team of the group stage – UEFA.com

Bu eleman hakkında sanki tartışma dönüyordu buralarda aklıma geldi ekleyeyim dedim.

Zönk ; Agalar aman tartışma çıkmasın, niyetimiz bu değildi. :D

ing'cem yok çevirir misin

With fine leadership qualities, a rich array of skills and good pace, Dnipro and Ukraine's rising star has a bright future ahead of him. Konoplyanka notched a number of eye-catching goals during the autumn, including against England at Wembley and at Group F rivals PSV Eindhoven.

- İyi bir liderlikle birlikte, bir dizi yetenek ve iyi bir bir gelişimle Ukrayna ile Dnipro'nun parlayan yıldızı parlak bir geleceğe sahip.Sonbaharda
Wembley Stadyumunda İngiltereye karşı ve de Psv Eindhoven'a karşı göz alıcı goller atmış,

Yevhen Konoplyanka Goal England vs Ukraine 0-1 - YouTube

Amazing goal by Konoplyanka against PSV [HD] - YouTube

Eksik, yanlış çeviri olabilir hacı :b5:

- İyi bir liderlikle birlikte, bir dizi yetenek ve iyi bir bir gelişimle Ukrayna ile Dnipro'nun parlayan yıldızı parlak bir geleceğe sahip.Sonbaharda
Wembley Stadyumunda İngiltereye karşı ve de Psv Eindhoven'a karşı göz alıcı goller atmış,

Adam dalga geçiyor boşa zahmet etmişsin. İşi gücü milleti küçük düşürmeye çalışmak. İnsan gibi konuşamazsın her an dalga geçme modunda.

Adam dalga geçiyor boşa zahmet etmişsin. İşi gücü milleti küçük düşürmeye çalışmak. İnsan gibi konuşamazsın her an dalga geçme modunda.

Valla burada kimin ne olduğunu dikkat etmiyorum, kaale de almam hani.Ben yardım isteyene yardım ederim.Şahsa özel yardım edip etmeme takıntım olmaz.O faydalanmazsa başkası faydalansın.Teşekkür ederim bu arada bilgilendirmiş oldun, bizde ona göre tavır sergileriz :b5: Ama önyargılı olmamak lazım.

teşekkür ederim .

eren kayaya aldırma kuyruk acısı var galiba ben samimi sormuştum iyi niyetin için ayrıca teşekkrler

Kişisel tartışmalara dönmeden şunu belirteyim; Kişiler sergiledikleri tavırlara göre akılda yer eder.Yunus Emre belki mizaç olarak alaycı biridir, belki yapısı budur bilemem ki yapıyorsan Yunus böyle yanlış yapıyorsun bilesin.Ama samimi olunduktan sonra 10 sayfa yazı da gerekse yapmaya çalışırım akli sınırlar içinde.O yüzden lütfen alaycı yaklaşılmasın bana ki ben burada kimseye ayrım yapmadan ön yargılı yaklaşmadan bakıyorum.Bırakın böyle kalsın bu forum bende.Kimseyle de tartışma moduna girmek istemem belirteyim.

Samimiyetine inandım çevirdim zaten rica ederim :yenieek: İşine yaradıysa ne mutlu.

Eren Kaya kardeşime de teşekkürler gene, olası bir durumu haberdar ettiğin için:b5:

ya burda kimseyi aşagılar duruma geçirme ya da küçük düşürme yapmam. sonuçta rica ettm çevirmesini ki zaten buraya ing bilenleri almıyorlar sadece ve incelik yaptı teşekkür ederim .

her insanın kişiligi ve anlayışı farklıdır. nasıl anlıyorsan ben kendimi biliyorum

Geri
Üst Alt