Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: # Yevhen Konoplyanka
Umut Sezer, maydanoz olma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samatyalı timuçin benim badimdi askerde 86/1 kral devre
tanıdın mı
neyse problem kalmadı
teşekkürler hadımköylü zuckerberg

Yevhen Konoplyanka (FC Dnipro Dnipropetrovsk)
With fine leadership qualities, a rich array of skills and good pace, Dnipro and Ukraine's rising star has a bright future ahead of him. Konoplyanka notched a number of eye-catching goals during the autumn, including against England at Wembley and at Group F rivals PSV Eindhoven.
bakırköyde tanındığını sanmıyorum esenler de beni tanımayanlara linç girişimi olur doğrusu

Europa League team of the group stage – UEFA.com
Bu eleman hakkında sanki tartışma dönüyordu buralarda aklıma geldi ekleyeyim dedim.
Zönk ; Agalar aman tartışma çıkmasın, niyetimiz bu değildi.![]()
ing'cem yok çevirir misin
With fine leadership qualities, a rich array of skills and good pace, Dnipro and Ukraine's rising star has a bright future ahead of him. Konoplyanka notched a number of eye-catching goals during the autumn, including against England at Wembley and at Group F rivals PSV Eindhoven.
- İyi bir liderlikle birlikte, bir dizi yetenek ve iyi bir bir gelişimle Ukrayna ile Dnipro'nun parlayan yıldızı parlak bir geleceğe sahip.Sonbaharda Wembley Stadyumunda İngiltereye karşı ve de Psv Eindhoven'a karşı göz alıcı goller atmış,
Yevhen Konoplyanka Goal England vs Ukraine 0-1 - YouTube
Amazing goal by Konoplyanka against PSV [HD] - YouTube
Eksik, yanlış çeviri olabilir hacı :b5:
Adam dalga geçiyor boşa zahmet etmişsin. İşi gücü milleti küçük düşürmeye çalışmak. İnsan gibi konuşamazsın her an dalga geçme modunda.
- İyi bir liderlikle birlikte, bir dizi yetenek ve iyi bir bir gelişimle Ukrayna ile Dnipro'nun parlayan yıldızı parlak bir geleceğe sahip.Sonbaharda Wembley Stadyumunda İngiltereye karşı ve de Psv Eindhoven'a karşı göz alıcı goller atmış,
Yevhen Konoplyanka Goal England vs Ukraine 0-1 - YouTube
Amazing goal by Konoplyanka against PSV [HD] - YouTube
Eksik, yanlış çeviri olabilir hacı :b5:
ya burda kimseyi aşagılar duruma geçirme ya da küçük düşürme yapmam. sonuçta rica ettm çevirmesini ki zaten buraya ing bilenleri almıyorlar sadece ve incelik yaptı teşekkür ederim .