Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Ya tamam oyuncuyu ovun de su attigi golun oyle ahim sahim ovulecek hic bir tarafi yok . Orta hizda duz top surme becerisi olan her hangi bir oyuncunu atabilecegi siradan bi gol bu . Yalniz benim anlamadigim Almanya gibi disiplinli bir takimin savunmasinin dostluk macinda da olsa nasil boyle bombos kaldigi ? :S

Bok atmayı bırakın. Mis gibi +18 yapmıs iste. Rakip San Marino degil, Almanya.

Bok atmayı bırakın. Mis gibi +18 yapmıs iste. Rakip San Marino degil, Almanya.

Bok atmakla alakasi yok ovucem diye bombos giderken attigi golu de ovmeye gerek yok . Normal bi gol yani goren de sahayi calimlar atarak gecti sanacak . Orda bombos giderken karsisina kimse cikmiyoken rakibin San Marino olmasiyla Almanya olmasi arasinda fark yok . Belki mukemmel bi mac cikarmistir bilmiyorum maci izlemedim ama bu golde pek bi numara yok abartmaya hic gerek yok .

Messi böyle bi gol atsa Maradona yada rüzgarın oglu oluyor, Konoplyanka atsa basit oluyor. Bende anlamadım :ka23:

Culio'ya geçen sene böyle bir pozisyonda acayip sövmüştüm.Topu süremiyordu.Aldı ,bekletti mırın kırın etti.Ama sonra ortasahadan salldı gol oldu şans :D

Messi böyle bi gol atsa Maradona yada rüzgarın oglu oluyor, Konoplyanka atsa basit oluyor. Bende anlamadım :ka23:

Sen de amma abartmışsın bu arada.Tecavüz felan deyince başka birşey bekliyordum.Doğrusunu söylemek gerekirse.:D

Ama Türkiye'de bunu bile yapamayacak eşşek yüküyle adam var Süper lig takımlarında

FM 2012'de Napoli'ye bir türlü alamadım şu adamı.Çok para istiyorlar la..

Sen de amma abartmışsın bu arada.Tecavüz felan deyince başka birşey bekliyordum.Doğrusunu söylemek gerekirse.:D

Ama Türkiye'de bunu bile yapamayacak eşşek yüküyle adam var Süper lig takımlarında

Bende o bahsettigin ligi izleye izleye bunu tecavüz sandım diyelim. Galatasaray olmasa suratına bakılmaz bu ligin. Iddiaların aksine iddia ediyorum Fener kendi ligine postalanınca bu lig tavan yapar.

Almanya 'ya gol attıysa şimşekleri üzerine çekmiştir geçmiş olsun KİLİT.

Galatasarayın ilacı Evgeni Konoplyanka'dır... Hiç Arshavin, Rosicky ile uğraşmayalım

Almanya 'ya gol attıysa şimşekleri üzerine çekmiştir geçmiş olsun KİLİT.

Gözlerim doldu desem kelimeler yersiz kalır.

Bu kadar hit almış bir oyuncuyu önermemek olmazdı Mete.. Eline sağlık... Bir ara Galatasaray Scout ekibi tarafından izlenilen yeteneklerden Elkeson - Botafogo analizini bekleriz...

Elkeson - Spielerprofil - transfermarkt.de

Konudan bir haber var mı? Yada daha net olarak sunu sorayım, oyuncunun video görüntülerini Fatih hocaya izletme imkanımız olabilir mi?[/quote]

^@ Çağatay Özen, arada kaynadı.

Mete bu oyuncu FT'ye gösterebilmek zor ama yolunu arıyorum çünkü bende bu adamın gelmesini çok istiyorum.. Twitterda bugün yine bu adamı alın diye bildiri koydum..

Vay Çağatay abi srfydn bile seni takip ediyor twitterda :-)

Hamit kesin gelecektir. Bu transfer artık sıksada, eninde sonunda gelecektir. Nuri'de keza.

Geri
Üst Alt