Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Konu açıldığından beri neredeyse 2 sene geçti ve çocuğun ismini hala duymadıysak heralde gelişememiştir diye düşünüyorum.

Ki adam 23 yaşına gelmiş artık.

ulan gsc cafeyi yeni mesajlarda goremeiyorum. ama bu konuyu allahin her saati goruyorum. allah askina bana gsc cafe yi verin su ergeni alin pls :/

+ hızı

+ sempatik suratı

+muzaam üstü şutlar

-tipi

-ukraynalı olması

-metenin önermesi

-fiziği

Onca oyuncu onerdim; Tiote'den Ibricic'e, Annan'dan Fofana'ya, Alper'den Soldado'ya. Biri Lyon'a, digeri Dinamo Moskova'ya, oburu Schalke'ye, bir digeri Newcastle United'a, baska biri Valencia'ya, bir baskasinida Fatih hocanin istedigini biliyoruz. Konoplyanka buyuk yetenek olmasa ve alinabirligi olmasa ve bizim takimin kanat ihtiyaci olmasa ve takimin teknik ayni zamanda presci kimyasiyla ayni ozelliklere sahip olmasa uzerine gidip uzatmazdim bu kadar. Birde bu adami kapabilmek icin cok kisitli zaman var. Ilk mesajima bakarsaniz 2012 turnuvasindan sonra ucar gider demistim, taa kac zaman once.

10 sene sonra falan, ogullarimiz falan GSCimbom'a girip Konoplyanka nobeti tutacak, bizim Arshavin'de yaptigimiz gibi :)

Sen arsenal'e gitsene o zaman birader scoutum diye ne burada takılıyorsun ?

Evgeni mevgeni gecin ya bundan bisey olmaz, macını falan da izlemedim tamamen önyargı. Porto muyuz biz 23 yasında Ukrayna ligi adamını alalım, kac sene oldu CL görmeyeli bize kalitesi belli adam lazım şu saatte, 5 sene sonra girersin kumara toplarsın gençleri.

Teknik taktik meselelerini her daim tartisirim. Bazilarinin kalibresi bu gibi bir tartismaya girmeye yetmeyecegi icin konuyu laf oyunlarina cevirdiler.

Konu açıldığından beri neredeyse 2 sene geçti ve çocuğun ismini hala duymadıysak heralde gelişememiştir diye düşünüyorum.

Ki adam 23 yaşına gelmiş artık.

Arshavin kac yasinda gitti ki Rusyadan Avrupaya ? Adam SL oynamasina ragmen, Uefa Kupasini kazanmasina ragmen, bircok insan Hollanda maci ile tanidi 2008'de. Yarmolenko hala Ukrayna'da. Onuda alan olmadi hala. Evde kaldi :)

Turkiye'de bukadar suratli ve bileklerine hakim oyuncu yok. Hollanda macini izlerken (umit milliler) mac'tan sonra van Hanegem gibi bir efsane bile ov ov bitirememisti. Bircok kisi alay ediyor burda, ama gercekten cok iyi bir futbolcu. Amrabat'i, Olcan'i, Grosicki'yi, bunlari cebinden cikartir.

Sen arsenal'e gitsene o zaman birader scoutum diye ne burada takılıyorsun ?

Evgeni mevgeni gecin ya bundan bisey olmaz, macını falan da izlemedim tamamen önyargı. Porto muyuz biz 23 yasında Ukrayna ligi adamını alalım, kac sene oldu CL görmeyeli bize kalitesi belli adam lazım şu saatte, 5 sene sonra girersin kumara toplarsın gençleri.

Scoutum mu demisim ben? Kendin calip kendin oynama. Sevmeyenlerini bilmem ne edecek bicimde her oyuncu onereni scout yapacaksaniz isimiz var.

yeni transfer nöbeti burasıymış doğru mu geldim?

Scoutum mu demisim ben? Kendin calip kendin oynama. Sevmeyenlerini bilmem ne edecek bicimde her oyuncu onereni scout yapacaksaniz isimiz var.

scoutum diyeden sonraya virgül koyuver bir zahmet ben koymamısım.

her gun konu hortlayinca adam gelecek mi yani anlamadim. insan bir seyi bir kere, bilemedin iki kere soyler. mete de sanirim benim olsson'u getirmem gibi eugene adli kimsenin bilmedigi bir topcuyu getirmeye calisiyor. sorun su ki bizden istenen konuya mete'den baska kimse yazi yazmamasi cunku aramizda ukrayna ligini tek izleyen cilgin o. sanirim istiyor ki istedigi kadar eugene, 5 haziran, youtube videolari, gokhan gonul resimleri koysun kimse de laf etmesin. o zaman hepimiz birer adam secelim, misal ben kongo liginden, onur g kore liginden, baskasi angola liginden secsin konu acip saplantili gibi abuk subuk mesaj atalim gece gunduz sonra biri bu kimdir, niye bu kadar yaziyorsun diyince kopek resimleri koyalim. mantiga davet ediyorum bazi kitleleri

Overrated adam halısahaya koy duramaz duvara çarpar sakatlanır. Hızlı diye Bale'yide çok şişirdiler gördük şimdi. Üstelik adamın gücü yok bizim Emre Çolak gibi güçsüz vücuduna göre ;) Bize yaramaz, EPL den orta sıra takımlarından biri alır elinde patlar, geçelim.

her gun konu hortlayinca adam gelecek mi yani anlamadim. insan bir seyi bir kere, bilemedin iki kere soyler. mete de sanirim benim olsson'u getirmem gibi eugene adli kimsenin bilmedigi bir topcuyu getirmeye calisiyor. sorun su ki bizden istenen konuya mete'den baska kimse yazi yazmamasi cunku aramizda ukrayna ligini tek izleyen cilgin o. sanirim istiyor ki istedigi kadar eugene, 5 haziran, youtube videolari, gokhan gonul resimleri koysun kimse de laf etmesin. o zaman hepimiz birer adam secelim, misal ben kongo liginden, onur g kore liginden, baskasi angola liginden secsin konu acip saplantili gibi abuk subuk mesaj atalim gece gunduz sonra biri bu kimdir, niye bu kadar yaziyorsun diyince kopek resimleri koyalim. mantiga davet ediyorum bazi kitleleri

yalnis bu adamin ismi evgeni degil mi. eugeni ise baslikta neden evgeni yaziyor. :/

Olayin teknik taktik kismini tartisan yok ki. Sen ve kurmaylarinin isi gucu laf sokmak, dalga gecmek vs.

Konuya surekli video koymuyorum ben. Guncel videolar ekliyorum. Almanya macinda bile izlemedi kimseler bu adami. Bana gelip yok Ukrayna ligini izliyor gibi ici bos laflar yazma. Futbolu takip eden Ukraynayida takip eder, Asya Sampiyonlar liginide.

Eger kimse yazmayacaksa her konu kilitlensin, blog tarzi bisey olsun o zaman. Super mantikmis.

Olayin teknik taktik kismini tartisan yok ki. Sen ve kurmaylarinin isi gucu laf sokmak, dalga gecmek vs.

Konuya surekli video koymuyorum ben. Guncel videolar ekliyorum. Almanya macinda bile izlemedi kimseler bu adami. Bana gelip yok Ukrayna ligini izliyor gibi ici bos laflar yazma. Futbolu takip eden Ukraynayida takip eder, Asya Sampiyonlar liginide.

Eger kimse yazmayacaksa her konu kilitlensin, blog tarzi bisey olsun o zaman. Super mantikmis.

Kimsenin izlemedigi, tanimadigi topcuyu her gun israrla gundemde tutmak nedir ya. Ne yazsin yani millet bu konuya? Youtube videolarinda adamin iyi yaptigi hareketleri getirip koyuyorsun. Adam kotu desek kafayi siyiriyosun, iyi desek o da olmaz youtube videosundan. Tam macini izledin mi ya da ne bileyim bu herif Avrupa maclarinda ne yapmis falan onlari anlatsana video koyacagina. Hem bu konu ne ise yariyor anlamadim. Youtube'da video buldugun an konuya damliyosun. Amacin ne anlamis degilim, transfer sezonu desek transfer sezonu degil. Adam gundemimizde desek o da degil. Ilerde adam iyi topcu olursa gelip ben demistim demek amacindasin sanirim.

Teknik taktik konusunu tartistigindan da supheliyim ayrica, adamin topu alip kostugu, calim attigi ya da sut cektigi videolari koyup duruyorsun. Herhangi bir derinlik yok yorumlarinda. Asya sampiyonlar ligini izle bulursan, ne kadar mac izlersen o kadar iyi, eugene'den kurtarmis olursun aklini biraz.

zorlandiysan fotograf veya video koyabilirsin

Benim anlamadigim, bukadar sonuclardan sonra, bunca seneden sonra hala ulke futboluna dev aynasindan bakanlar var.

Konoplyanka'yi elestirmek bir yana, Ukrayna'dan geliyor diye istemeyenler var.

Biz son 7 senede nezaman bir Chygrynski gibi, Rakitskiy gibi genc defansci cikarabildik ?

Bir son 7 senede nezaman bir Sheva gibi kariyerli, Yarmolenko gibi yetenekli bir santrofor cikartabildik ?

Bir son 7 senede nezaman Gusev gibi oyunun iki yonunu cok iyi oynayabilen futbolcu cikartabildik ?

Biz son 7 senede nezaman Tymoschuk gibi kontrolcu orta saha cikarabildik ?

Biz son 7 senede imrenek izledigimiz alkolik Milevskiy kadar bir santrofor cikartamadik !

Hadi onu gectim, Aliyev gibi, Voronin, Seleznyev gibi oyuncular bile cikartamadik.

1 sezon gecti, Burak disinda 10 (!!!!) gol'e ulasmis bir yerli santroforumuz olmazken, hala nasil olurda "Anca orda oynar" diyebilecek kadar komik (!!!!!) duruma dusebiliyoruz ki ?

Cikarttiklari yerli oyunculari gectim, adamlar Srna gibi, Luiz Adriano, Dudu, Guiliano, Willian, Dentinho gibi sayisiz oyunculari genc yasta getirdiler. Boyle bir futbol ulkesinin, milli olmus ve genc yasina ragmen liginin en yuksek maasli (!!) futbolcularindan birini burda yerle bir etmek sirf cahillikten kaynaklaniyor.

Ulkemizde 1 eli ayagi duzgun kanat oyuncusu yok. Miroslav Stoch'un gol sayisinin bukadar yuksek olmasi Milli takimin neden senelerdir sagbek sorunu cektigini bir kez daha gozler onune serdi. Sadece serbest bir rol oynarken basarili olmus Amrabat ligin en iyi kanat oyuncularindan biri olarak kabul ediliyor. Olcan gibi Manolev karsisinda dokulmus bir kanat oyuncusu ligin en iyi kanat adamlarindan biri olarak kabul ediliyor.

Boyle lig'de, boyle futbolcular varken, hala nasil insanlar bukadar duz dusunebiliyor ?

Hakli oldugun noktalar var da neden 7 sene? Shevchenko diyip sonra 7 sene demek enteresan.

Hakli oldugun noktalar var da neden 7 sene? Shevchenko diyip sonra 7 sene demek enteresan.

Daha geri gidebilirdim, Hakan Sukur, Sergen gibileri daha oynuyorlardi ozaman, haksizlik olmasin diye. Ama mesaji aldin, yani 7'yi takma kafana.

Edit: 7 sene once Sheva Fener'e Kadikoy'de 4 tane cakmisti. Hatirlatirim.

Geri
Üst Alt