Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Bir adam 17 yaşında nasıl izlenir, ancak genç milli turnuvalarda oda bir iki maç denk gelirse.

ing'de yerel scoutlar var . bu işler organize . gelen adamarı hepsi şirketler tarafından bilinir . henderson - chamberlina falan 9 yaşından beri takip ediliyor .. şimdi zaha geliyor az kaldı .

Eminim sol bilegim sakatlanmadan once Hayri beni bile izlemistir. FC Dallas beni izletiyodu cunku, Hayri hayli hayli izlemistir yani. Hade itiraf et Hayri.

İnş Man City 'e falan transfer olur da şu efsane konu da haya-ül son bulur. :yenieek:

Bir takım alsın da şu adamı kurtulalım artık. 5 değil 10 değil, tam 73 sayfa olmuş. Çüş yani artık, kim bu adam Konoplanka :D

konu hortlatilmadigina gore eugene b.ktan oynadi

Niye bu kadar batiyor ki bu baslik? Anasini satayim zaten butun yazdigim scout raporlarini silmisler. Istemeyen buraya yazmaz yada girmez. Buraya girip yazanlar oyuncuyu begendigi yada merak ettigi icin giriyor. Bana hikaye anlatmayin.

Niye bu kadar batiyor ki bu baslik? Anasini satayim zaten butun yazdigim scout raporlarini silmisler. Istemeyen buraya yazmaz yada girmez. Buraya girip yazanlar oyuncuyu begendigi yada merak ettigi icin giriyor. Bana hikaye anlatmayin.

degil silindiler . bu sana söylendi .sende he peki tamam dedin ve gene tripli tavrını sürdürüyorsun ve yakışmıyor j.

degil silindiler . bu sana söylendi .sende he peki tamam dedin ve gene tripli tavrını sürdürüyorsun ve yakışmıyor j.

Konuyu gecistirdim o an. Yoksa GSC tarihinin en cok hit almis iki scout konusu haricindeki basliklarimin silinmesi sanada enteresan gelmistir eminim. Onun icin birakalim laf oyunlarini.

yok bana gelmedi . zaten haberim yoktu . ama seni sabote etmeleri yüzde ihtimali bile vermiyorum

laf oyunu yapmasana yunus emre

b. ihtimal dogrudur. iyi topcu

Geri
Üst Alt