Hüseyin Kuş
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.070
- 105
- 1.503
Cevap: # Yevgen Konoplyanka
Izledigim kadariyla Yarmolenko > Konoplyanka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay Konoplyanka'dan çıktı, ego savaşına dönüştü.
3 maç sonra değerlendirin, hemen bir maçta nerden anladınız kötü oyuncu olduğunu?
Damiao'yu Danimarka maçında izleseydiniz bu ne biçim adam, kötü oyuncu, böyle forvet olmaz falan derdiniz.
3 maç sonra değerlendirin, hemen bir maçta nerden anladınız kötü oyuncu olduğunu?
Damiao'yu Danimarka maçında izleseydiniz bu ne biçim adam, kötü oyuncu, böyle forvet olmaz falan derdiniz.
ama kimse cikip damiaoyu 3 haziranda izleyin diye 50000 kere yazmadi demi htan
evet arkadas oyle bir halusinasyon halinde ki dustugu komik durumun farkinda degil, once 2 sene boyunca eugene diye basimizin etini yedi, ondan sonra 6 ay boyunca 5 haziran 5 haziran diye basimizin etini yedi, 5 haziran geldi adam bok gibi oynadi gelip laf edince ukraynanin kotu oldugundan girip 1 macla adam degerlendiremeyeceginden cikti, e ulan oyleyse niye 10 ay boyunca 5 haziran dedin ki yani, iyi oynasa burda 30 sayfa gordunuz mu hihihohoho diyeceksin ne gereksizlik yapiyorsun
simdi gelmis sen scoutken cok adam onerdin hicbiri ortada yok diyor, tovbe estafurullah kadro yaparken hasbelkader macini yakaladigim adami o tarz adam gerekli diye yazmisimdir ama burda benim bu eleman gibi takintili bir sekilde adam onerdigimi goren ciksin desin ona servet vaadediyorum. scout falan da degildim (scout olmakla rutbesi farkliymis bu arada) eugene'ini korumak icin kicindan atiyor
Olay Konoplyanka'dan çıktı, ego savaşına dönüştü.
ama kimse cikip damiaoyu 3 haziranda izleyin diye 50000 kere yazmadi demi htan
izledim ve öyle şeyler demedim . hemen alalım iyi kuşh dedim . yani tan'a veto
Galatasaray Pabon'la, Konoplynka'yı alsın. En az CL'de yarı final oynar.
Bunlar ama Leandro Damiao'nun nasıl Brezilya milli takımının forveti oldugnu da anlamazlar ama. Sadece bu adam bir maçta izlerler, bu adam kötü derler. Konopylankaya kötü diyen adam bıraksın futbol konuşmasın arkadaş.
Hocam mevzu konoplyanka degil. Mevzu bizim taraftar hala nerde sönmüş adamlar var, onlara sahip çıkıyor. Zamanında Ribery geldiginde bonus deniyordu ne oldugunu gördük, elimizden nasıl kaçtığıda ortada. Bize dünya yıldızı diye yutturanları da gördük. Eğer CL'de başarılı olacakan.
Falcao Falcao olmadan alıcaksın
Hulk Hulk olmadan alıcaksın
Dzeko Dzeko olmadan kapıcaksın.
Ama sen forlan, reyes , ronaldinho istersen avrupada gelir seni M.kharkiv'de tokatlar, Trömsoda tokatlar, Adını ömrün boyunca duyamacagın Karpaty Lyviv'de 90 da çakar gider.
Galatasaray Pabon'la, Konoplynka'yı alsın. En az CL'de yarı final oynar.