Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Hocam mevzu konoplyanka degil. Mevzu bizim taraftar hala nerde sönmüş adamlar var, onlara sahip çıkıyor. Zamanında Ribery geldiginde bonus deniyordu ne oldugunu gördük, elimizden nasıl kaçtığıda ortada. Bize dünya yıldızı diye yutturanları da gördük. Eğer CL'de başarılı olacakan.

Falcao Falcao olmadan alıcaksın

Hulk Hulk olmadan alıcaksın

Dzeko Dzeko olmadan kapıcaksın.

Ama sen forlan, reyes , ronaldinho istersen avrupada gelir seni M.kharkiv'de tokatlar, Trömsoda tokatlar, Adını ömrün boyunca duyamacagın Karpaty Lyviv'de 90 da çakar gider.

Olay Konoplyanka'dan çıktı, ego savaşına dönüştü.

evet arkadas oyle bir halusinasyon halinde ki dustugu komik durumun farkinda degil, once 2 sene boyunca eugene diye basimizin etini yedi, ondan sonra 6 ay boyunca 5 haziran 5 haziran diye basimizin etini yedi, 5 haziran geldi adam bok gibi oynadi gelip laf edince ukraynanin kotu oldugundan girip 1 macla adam degerlendiremeyeceginden cikti, e ulan oyleyse niye 10 ay boyunca 5 haziran dedin ki yani, iyi oynasa burda 30 sayfa gordunuz mu hihihohoho diyeceksin ne gereksizlik yapiyorsun

simdi gelmis sen scoutken cok adam onerdin hicbiri ortada yok diyor, tovbe estafurullah kadro yaparken hasbelkader macini yakaladigim adami o tarz adam gerekli diye yazmisimdir ama burda benim bu eleman gibi takintili bir sekilde adam onerdigimi goren ciksin desin ona servet vaadediyorum. scout falan da degildim (scout olmakla rutbesi farkliymis bu arada) eugene'ini korumak icin kicindan atiyor

3 maç sonra değerlendirin, hemen bir maçta nerden anladınız kötü oyuncu olduğunu?

Damiao'yu Danimarka maçında izleseydiniz bu ne biçim adam, kötü oyuncu, böyle forvet olmaz falan derdiniz.

ama kimse cikip damiaoyu 3 haziranda izleyin diye 50000 kere yazmadi demi htan

3 maç sonra değerlendirin, hemen bir maçta nerden anladınız kötü oyuncu olduğunu?

Damiao'yu Danimarka maçında izleseydiniz bu ne biçim adam, kötü oyuncu, böyle forvet olmaz falan derdiniz.

Bunlar ama Leandro Damiao'nun nasıl Brezilya milli takımının forveti oldugnu da anlamazlar ama. Sadece bu adam bir maçta izlerler, bu adam kötü derler. Konopylankaya kötü diyen adam bıraksın futbol konuşmasın arkadaş.

izledim ve öyle şeyler demedim . hemen alalım iyi kuşh dedim . yani tan'a veto

evet arkadas oyle bir halusinasyon halinde ki dustugu komik durumun farkinda degil, once 2 sene boyunca eugene diye basimizin etini yedi, ondan sonra 6 ay boyunca 5 haziran 5 haziran diye basimizin etini yedi, 5 haziran geldi adam bok gibi oynadi gelip laf edince ukraynanin kotu oldugundan girip 1 macla adam degerlendiremeyeceginden cikti, e ulan oyleyse niye 10 ay boyunca 5 haziran dedin ki yani, iyi oynasa burda 30 sayfa gordunuz mu hihihohoho diyeceksin ne gereksizlik yapiyorsun

simdi gelmis sen scoutken cok adam onerdin hicbiri ortada yok diyor, tovbe estafurullah kadro yaparken hasbelkader macini yakaladigim adami o tarz adam gerekli diye yazmisimdir ama burda benim bu eleman gibi takintili bir sekilde adam onerdigimi goren ciksin desin ona servet vaadediyorum. scout falan da degildim (scout olmakla rutbesi farkliymis bu arada) eugene'ini korumak icin kicindan atiyor

Hayri ben sadece sana demiyorum. Mete'de yapıyor aynısını sabahtan beri ve sanırım ikinizde ceza alana kadar sürecek bu atışma. Ayrıca Mete beklentiyi yükseltmiş, futbolcuyu belki gereğinden fazla abartmış olabilir ama bu kadar yüklenmek zorunda değilsin.

Olay Konoplyanka'dan çıktı, ego savaşına dönüştü.

Onun icin yazmamaya ozen gosteriyorum, sonu ceza olucak zira.

Bilen biliyor; Alper potuk dedik, once yere sonra omuzlara aldiniz. Chieck Tiote dedik, bu da kim dediniz, adam harikalar yaratti Newcastle'da. Anthony Annan dedigimizde Norvec liginden topcu mu alinir dediniz, sonra adam Schalke'ye transfer oldu. Gueida Fofana dedik, Lyon'a gitti.

Yine yanilmak isteyen Konoplyanka'yi asagilamaya devam edebilir. Ben bi adami en az 30 sefer 90 dakika izlediysem o adam bos degildir, aksi taktirde izlemeye tenezzul etmezdim. Ama tek macta ahkam kesenler, iste bos olan onlar.

Olm kimsenin ismini duymadigi, varligindan haberi olmadigi Pabon bile (!) daha cok etkiledi forumu :D

Ama HakTan'in dedigi dogru tabi. Bir macta, hele ki hazirlik maci ise, oyuncuya kötü diyemeyiz.

Dikkat ederseniz zatne en cok varlik gösteren adam Konop idi Ukrayna da. Genel olarak kötü oynadi Ukrayna.

Sheva bile 2 tane 100%'lük pozisyon kacirdi.

ama kimse cikip damiaoyu 3 haziranda izleyin diye 50000 kere yazmadi demi htan

ben hala bu adamın alexis sanchez'le kıyaslanmasındayım,alexis sanchez'den iyi olmak demek messi veya ronaldo ayarında olmak demek gibi birşey,bu kadar abartmayalım oyuncuları arkadaşlar

Bunlar ama Leandro Damiao'nun nasıl Brezilya milli takımının forveti oldugnu da anlamazlar ama. Sadece bu adam bir maçta izlerler, bu adam kötü derler. Konopylankaya kötü diyen adam bıraksın futbol konuşmasın arkadaş.

Emre Çolak'a da müthiş oyuncu diyen adam bıraksın futbol konuşmasın arkadaş. :o

Hocam mevzu konoplyanka degil. Mevzu bizim taraftar hala nerde sönmüş adamlar var, onlara sahip çıkıyor. Zamanında Ribery geldiginde bonus deniyordu ne oldugunu gördük, elimizden nasıl kaçtığıda ortada. Bize dünya yıldızı diye yutturanları da gördük. Eğer CL'de başarılı olacakan.

Falcao Falcao olmadan alıcaksın

Hulk Hulk olmadan alıcaksın

Dzeko Dzeko olmadan kapıcaksın.

Ama sen forlan, reyes , ronaldinho istersen avrupada gelir seni M.kharkiv'de tokatlar, Trömsoda tokatlar, Adını ömrün boyunca duyamacagın Karpaty Lyviv'de 90 da çakar gider.

Kim sürekli bitik oyuncu istiyor, örnek var Görkem. Sercan'ın serbest kalma maddesi 1.5 milyon euroymuş, elimizde böyle bir alternatif varken niye gidip daha ismini yazamadığımız bu adamı alalım? Kaça verecek bu Ukrayna kulübü bize bu adamı, en az 5. Yani bu işin mantığı ne, bu adamı özel kılan ne?

Geri
Üst Alt