Cevap: # Yevgen Konoplyanka

balon olsa yine iyi adam zeplin çıktı :asd:

adami almamiz lazim cok yetenekli, EURO 2012 de patlama yaparsa nah aliriz

İyi oynamadı gerçekten ama bir maç ile adam asmak bize yakışmaz.

Euro 2012'de de vasat bir performans sergiler ise o zaman eleştirme hakkımız doğabilir.

Ukrayna takımca rezaletti.Performansları etkilenmiş olabilir.

Ne alakasi var hastalikla falan. Bizimkiler insan uzeri oynadi, hakkini verelim. Ukrayna takim olarak iki pas ust uste yapamadi. Konoplyanka'yi bir sefer izlememis adamlarda bir hazirlik maciyla Aydin'dan kotu yaptilar. Boyle insanlarla futbol konusarak seviyemi dusurmeye niyetim yok acikcasi.

Sorsan Arda nasil oynadi, yada Gokhan Tore sap gibi kalirlar ama.

Ben ilk defa izledim ama olumsuz bir izlenim yaratmadı, kumaşı iyi. :ka21:

Ne alakasi var hastalikla falan. Bizimkiler insan uzeri oynadi, hakkini verelim. Ukrayna takim olarak iki pas ust uste yapamadi. Konoplyanka'yi bir sefer izlememis adamlarda bir hazirlik maciyla Aydin'dan kotu yaptilar. Boyle insanlarla futbol konusarak seviyemi dusurmeye niyetim yok acikcasi.

Sorsan Arda nasil oynadi, yada Gokhan Tore sap gibi kalirlar ama.

Tüm başlıklarda herkesin futbol bilgisine laf ediyorsun ama sen Mourinho'sun da haberimiz mi yok? Öyleyse saygıda kusur etmeyelim, sen de bizim gibi seviyesiz insanların düzeyine inmek zorunda kalmazsın :yenieek:

Tüm başlıklarda herkesin futbol bilgisine laf ediyorsun ama sen Mourinho'sun da haberimiz mi yok? Öyleyse saygıda kusur etmeyelim, sen de bizim gibi seviyesiz insanların düzeyine inmek zorunda kalmazsın :yenieek:

Seni animsayamadim. Ama yazdiklarimla paralel bir davranis sergiledigin icin uzerine aldigini varsayiyorum.

Seni animsayamadim. Ama yazdiklarimla paralel bir davranis sergiledigin icin uzerine aldigini varsayiyorum.

Alınsam ne alınmasam ne, hayatımda görmediğim bir adamın lafına niye alınayım? İnsanlar önerdiğin oyuncuyu beğenmemiş demek ki bunlar yazılıyor, çoğu da şaka amaçlı zaten. En azından benimkiler öyleydi. Kimse de beğenmek zorunda değil üstelik. Ama önüne gelene seviyesiz insanlar, futbol cahilleri diyemezsin. Bu başlıkta seni kıracak, üzecek bir şey söylediysem kusura bakma. Biraz şaka amaçlı, biraz da oyuncunun öyle çok abartılacak bir adam olmadığını düşünmemden. Ama seviyesiz insanlar demek bence asıl seviyesizliktir, bence sen de özür dilemelisin.

Alınsam ne alınmasam ne, hayatımda görmediğim bir adamın lafına niye alınayım? İnsanlar önerdiğin oyuncuyu beğenmemiş demek ki bunlar yazılıyor, çoğu da şaka amaçlı zaten. En azından benimkiler öyleydi. Kimse de beğenmek zorunda değil üstelik. Ama önüne gelene seviyesiz insanlar, futbol cahilleri diyemezsin. Bu başlıkta seni kıracak, üzecek bir şey söylediysem kusura bakma. Biraz şaka amaçlı, biraz da oyuncunun öyle çok abartılacak bir adam olmadığını düşünmemden. Ama seviyesiz insanlar demek bence asıl seviyesizliktir, bence sen de özür dilemelisin.

Kimin ne yazdigini hatirlamiyorum bile. Seviyeli elestiriye her daim varim. Mesela bir ornek vereyim:

İyi oynamadı gerçekten ama bir maç ile adam asmak bize yakışmaz.

Euro 2012'de de vasat bir performans sergiler ise o zaman eleştirme hakkımız doğabilir.

Bunun gibi yorumlar onunde insan saygiyla egilir. Ama tv'de canli olarak hayatinda bir kez izlemis adamlar cikip ahkam keserse iste orada seviyesiz derim, ki seviyesizdirler bunun aksi olamaz.

Son olarak benim buradaki kimseye oyuncuyu begendirme gibi bir niyetim yok. Sanal ortamin en buyuk Galatasaray toplulugu olarak takip edildigini bildigim icin(kulup veya kulube baglantili kisiler bazinda) konuyu oynadigi maclar ve sergiledigi performanslarla guncel tutuyorum. Buda bazilarina itici geliyor. Umurumda mi? Zerre kadar degil, ama dozu kactiginda zaten normalde cabuk parlayan biri olarak tepki verme gereksimi duyuyorum.

Adam konuda yaşıyor beyler:ka21:

lan bir macla elestirmeyin diyorsun, iyi oynasa gordunuz mu ben diyordum diyecektin. 5 haziran 5 haziran dedin ne yapalim yani baska tarih mi isteyelim, yuru git kafayi yemissin

lan bir macla elestirmeyin diyorsun, iyi oynasa gordunuz mu ben diyordum diyecektin. 5 haziran 5 haziran dedin ne yapalim yani baska tarih mi isteyelim, yuru git kafayi yemissin

Tabi ki diyecektim, ben bu oyuncuyu sizden 30-40 sefer fazla izledim. Bunu deme hakkina sahibim. Kotu bir oyuncu olsa, hatta mukemmel olmasa tenezzul edip izlemezdim bile. Ama bir macla, hemde ilk kez izlediginiz bir macla oyuncuyu asmanin tanimi ya egodur ya cehalettir.

Dahada uzun bir zaman yazmam buraya. Zaman herseyin ilacidir derler.

Ronaldo bizim maçta ne yaptı? Tek maç üzerinden değerlendirmeyin arkadaşlar, ayrıca kalitesiz liglerde kalitesiz oyunculara karşı da iyi oynadı diye iyi oyuncu olmuyor..Öyle düşünmek lazım...

Geri
Üst Alt