Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ne alakasi var hastalikla falan. Bizimkiler insan uzeri oynadi, hakkini verelim. Ukrayna takim olarak iki pas ust uste yapamadi. Konoplyanka'yi bir sefer izlememis adamlarda bir hazirlik maciyla Aydin'dan kotu yaptilar. Boyle insanlarla futbol konusarak seviyemi dusurmeye niyetim yok acikcasi.
Sorsan Arda nasil oynadi, yada Gokhan Tore sap gibi kalirlar ama.
Tüm başlıklarda herkesin futbol bilgisine laf ediyorsun ama sen Mourinho'sun da haberimiz mi yok? Öyleyse saygıda kusur etmeyelim, sen de bizim gibi seviyesiz insanların düzeyine inmek zorunda kalmazsın :yenieek:
Seni animsayamadim. Ama yazdiklarimla paralel bir davranis sergiledigin icin uzerine aldigini varsayiyorum.
Alınsam ne alınmasam ne, hayatımda görmediğim bir adamın lafına niye alınayım? İnsanlar önerdiğin oyuncuyu beğenmemiş demek ki bunlar yazılıyor, çoğu da şaka amaçlı zaten. En azından benimkiler öyleydi. Kimse de beğenmek zorunda değil üstelik. Ama önüne gelene seviyesiz insanlar, futbol cahilleri diyemezsin. Bu başlıkta seni kıracak, üzecek bir şey söylediysem kusura bakma. Biraz şaka amaçlı, biraz da oyuncunun öyle çok abartılacak bir adam olmadığını düşünmemden. Ama seviyesiz insanlar demek bence asıl seviyesizliktir, bence sen de özür dilemelisin.
İyi oynamadı gerçekten ama bir maç ile adam asmak bize yakışmaz.
Euro 2012'de de vasat bir performans sergiler ise o zaman eleştirme hakkımız doğabilir.

lan bir macla elestirmeyin diyorsun, iyi oynasa gordunuz mu ben diyordum diyecektin. 5 haziran 5 haziran dedin ne yapalim yani baska tarih mi isteyelim, yuru git kafayi yemissin
Konoplyanka'nın eşi Viktoriya, "Maç öncesi seks yapmaya bayılıyorum. Futbolcu seks sonrası gevşiyor deniliyor ama benim eşimi bu etkilenmiyor" diye konuştu.. :ays:
Ukraynalı futbolcu eşleri soyundu 29737 UKRAYNA'da düzenlenecek...