Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Sormana gerek yok ki, neyse o. Defans anlayisi berbat bir oyuncu zaten ama hucumcu bek diyosun. Insua'da hucumcu, daha ucuz ve daha iyi bileklere sahip. Yani sende katilirsin eminim; bireysel + $$$ = Insua>Olsson

bu konuda olsson'in yerini cozemedim o yuzden seni fikirlerinle bas basa birakiyorum

Onun konusunu bulamadim, link paylasirsan mactan sonra fikrimizi karalariz.

Zamanında ya Assaidi ya da Boudebouz çok daha iyi demiştim . Birileri aklınca dalga geçmişti benle bu konuda :) . Herkes video izleyip izleyip gaza geliyordu :) . Şimdi çoğunluk bok atar olmuş . . .

gecen mac iyiydi misal

Zamanında ya Assaidi ya da Boudebouz çok daha iyi demiştim . Birileri aklınca dalga geçmişti benle bu konuda :) . Herkes video izleyip izleyip gaza geliyordu :) . Şimdi çoğunluk bok atar olmuş . . .

Ben mi dalga gectim?

Konoplyanka o iki oyuncudan da iyi, lakin bu digerlerini kotu yapmaz. Ozellikle Boudebouz.

begendim, hucumdaki etkinligini net gosterdi. tam bir eboue

forumda olsson'u ilk macta begenmemislerdi fakat ikinci mac begendiler, bu hususta yalnizsin sanirim.

Ben mi dalga gectim?

Konoplyanka o iki oyuncudan da iyi, lakin bu digerlerini kotu yapmaz. Ozellikle Boudebouz.

Kim aklınca dalga geçti hatırlamıyorum da ben sen üstüne alınasın diye sana laf çarpıtmak adına söylemedim kardeş :) . Bu kadar alıngan olma. atla deve değil ya iyi dersin performansı düşer ya da kötüdür iyi demişsindir yanılmışsındır vs olabilir böyle şeyler ben Boudebouz'un da Assaidi'nin de çok daha iyi olduğunu düşünüyorum mesela ama bu adamı 10 defa ya izlemişimdir ya izlememişimdir .O izlemelerimde de sadece bu adama dikkat etmedim sonuçta belki çok daha iyidir . Fakat dediğim oyuncuları çok defa izledim ve eminim çok kaliteli olduklarına . Tabii buraya gelirlerse tutar tutmaz onu kimse bilemez o da ayrı mesele . Ben sadece youtube'dan iki haraket izleyip geliyorlar , biz 50 maçını izliyoruz adamların bu kadar iddaalı olamıyoruz adam iki youtube videosuyla geliyor konuşuyor da konuşuyor bir de aklınca karşındakini ''ti''ye alıyor ona kızıyorum .

Hadi reis gonder su dingilizleri evlerine :asd:.

topu net olarak osurtuyor

Geri
Üst Alt