Cevap: # Yevhen Konoplyanka

bu oyuncuyu ben önersem hayata küserdim .lol.

İyi topçu ama Ukraine yanlış taktikle oynuyor oyunu Konop üzerine kursalardı bu adam maç başına 3-5 gol 5-7 asist ortalama yakalardı garanti

Oha nasıl bi çöpsün la sen.Sol kanattan ayak içiyle taca attı topu.

Bir adamın balon çıkması için Dünya çapında övülmesi lazım.

Bu adamı sadece Mete övüyordu, belki de gereğinden fazla kaptırdı kendini o yüzden millet Neymar gibi yetenekli bir adam izlemeyi umuyordu ama olmayınca herkes haketmediğinden fazla yermeye başladı.

Yorumum ne Mete'nin dediği kadar iyi oyuncu nede Hayri'nin kötülediği kadar berbat oyuncu.

Adam olmayacak topçu dedikleri bu olsa gerek. Yaşı 22 olmuş hala alan yok,youtube'dan videosunu izledim vay be Messi 2 dedim. Ama hiç alakası yok. Ancak Kaleci olur,iyi uzun top atıyor çünkü,kaç tane şutu üst tribünlere gitti.

Bir adamın balon çıkması için Dünya çapında övülmesi lazım.

Bu adamı sadece Mete övüyordu, belki de gereğinden fazla kaptırdı kendini o yüzden millet Neymar gibi yetenekli bir adam izlemeyi umuyordu ama olmayınca herkes haddinden fazla yermeye başladı.

Yorumum ne Mete'nin dediği kadar iyi oyuncu nede Hayri'nin kötülediği kadar berbat oyuncu.

Sınır'ı nedir kardeş haddimizi bilelim değil mi :)

Sadece mete degil, bjkli memo ile birlikte en az 5 kisi vardi. Alper falan, gOkmen ...

129sayfa yazılmış

yazık.

adam ayak içiyle taça attı yok artık dedim :)

Bu adamın isimi

Eugene mi

Evgeni mi

Yevgen mi

Yehven mi

bi karar verilsin ulan

topsuz oyunu 0

top kontrolu ve hizlanmasi iyi

sutlari berbat

tercihleri felaked

guc - denge cok zayif

savunmasi riera ve emre colagin yarisi

bi maç izleyip adam önermekle olmaz bu işler. bu adamın Emre den hiçbir fazlası yok.

Maçın son dakikaları şut çekti, top gerçekten taca gitti :D

şu maclarda hic begenmedim ama belkide iyi oyuncudur bilemem. ronaldonun halini düşünürsek. eger gercektende performası tümüyle böyleyse yeni ismi kolpalyanka olur bu gidişle.

şu maclarda hic begenmedim ama belkide iyi oyuncudur bilemem. ronaldonun halini düşünürsek. eger gercektende performası tümüyle böyleyse yeni ismi kolpalyanka olur bu gidişle.

Ronaldo kendini ispatlamış bir adam onun için kötü gününde dersin belki ama bu adam daha kariyerinin başında hiç bir şey vaat etmiyor bence.

kono google´a kendini arattiginda, kesin metenin ismini görüyordur

wtf is mete diyordur adam kendi kendine

ama sunuda belirtmek isterim, oyuncunun balon cikmasina degilde meteye üzüldüm. adam senelerini verdi konoya

Mete 1 maç dedin 3 oldu. Sen ne diyorsun bu konuda merak ediyorum. Şu an yastık altında ağlamıyorsundur umarım.

Geri
Üst Alt