Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Hollanda spor kanalinda mac sonrasi bunu cok begendiler.

En basitinden Krohn dehli cok daha iyiydi, hollandalilar karavana olmus

Onceki sayfalarda kotu diyenler artik baska bir spor izlesinler. Gercekten..

Benim bildiğim forumun bu konuda 3 efsanesi vardı McGeady, Konoplyanka ve C. Eriksen ilk maçlar sonunda bu 3lüden en iyisi Konoplyankaydı. Eriksen'i biliyoruz hadi kötüde oynasa ilk maç, kalitesi ortada ki o kesinlikle düzelecektir ama yinede ilk maçlar sonunda 3lünün en iyisiydi bence Kono.

Benim bildiğim forumun bu konuda 3 efsanesi vardı McGeady, Konoplyanka ve C. Eriksen ilk maçlar sonunda bu 3lüden en iyisi Konoplyankaydı. Eriksen'i biliyoruz hadi kötüde oynasa ilk maç, kalitesi ortada ki o kesinlikle düzelecektir ama yinede ilk maçlar sonunda 3lünün en iyisiydi bence.

Erikseni alamiyacagimiza gore.. Konoplyankayi kesin almaliyiz.. ilk mac sonunda karamsar olsada cogu kisi.. iyi topcu oldugu ortada.. bizim takima lazim olan adami alirmiyiz orasi soru isareti..

Konoplyanka'nın şu anki hali WC2010'da Elia'nın halini andırıyor. Pas

Erikseni alamiyacagimiza gore.. Konoplyankayi kesin almaliyiz.. ilk mac sonunda karamsar olsada cogu kisi.. iyi topcu oldugu ortada.. bizim takima lazim olan adami alirmiyiz orasi soru isareti..

Simdi Amrabat icin sunu derler "Pino Kayserispor'da olsaydi, o da Amrabat gibi olurdu, takimin yildizi olurdu". Bu mantiga asla katilmiyorum ama bu mantikla konusanlar baska mantiktan anlamiyorsa bende bu mantikla cevap veriyorum. Koy Pinoyu ukrayna milli takiminin sol kanadina, Konopyanka'dan kötü oynamasi mümkün degil.

Elia kotu topcu degil, sadece kariyeri ile ilgili yaptigi tercih cok hataliydi..

Tercih hatali falan degildi. Hatali olabilir ama bu kadar kaybolacak kadar hatali degildi. Adam ne hamburgda, nede juventusta is yapabildi. Sucu yaptigi tercihlerde arayacagina, ben neden kadroya bile giremiyorum diye sorsun kendine bence. Adam Almanyada oynarken bile birsey yapamiyordu aslinda. Alamlar 9 milyon euroya aldilar, hicbirsey kaybetmeden 9 milyon euroya sattilar. iyi is yaptilar valla.

Gayet iyiydi beyler. Takim olarak cok kopuklar, yoksa Konoplyanka en iyi futbolculari.

Hollanda yayininda spor programi Konoplyanka'yi simdiye kadar oynanan maclarin ilk 11'inde sol'a koydu.

Gercekten cok yuksek potansiyele sahip. Biraz daha topu olumlu kullanmali, ama onu yapacak yetenek var.

Beklenti çok yükseldi. Beğenilmemesini normal karşılamak lazım.

Armut ile Elmalar karismis yine.

Sanirim maci izlediniz. Izlemisseniz eger Ukrayna mac taktiginide anlamissinizdir. Isvec'in de buna nasil karsi koymaya calistiginida görmüssünüzdür.

Ukrayna'nin en iyi yapabildigi sey hizli atak. Hizli atak nasil yapilir? Genis oyun ve hizli kanat adamlari. Yoksa Ukrayna'nin cok üst düzey orta sahasi vardami oynatmiyor?

Neticede Isvec'in yapacagi tek sey kontrayi önlemek ve kanatlari kapatmak idi. Isvec'in defansif gücünü ve sert defans oyuncularina ragmen Ukrayna kanatlardan geldi ve hizli oynamaya calisti.

Sizin dediginiz gibi orta seker ve "LES!" kanat oyunculari ile bunun gerceklesmesi mümkün degil. Rezil olursun. Ukrayna'nin en tehlikeli bölgesi iki kanatlaridir. Bu bir gercektir. Fantezi degil.

Omer urundul yetenekli oyuncu dedi beyler.. :)

Sirf zarar, bakteri ve amip

Onunde 4 adam + kaleci varken topu 20 mt yukariya dikiyor

Bu kadar kotu topculari onereni banlamak lazim kus olabilir diye (sahsi fikrim)

O üstten auta attığı şutta Hollandalı spiker iki ayağını çok iyi kullandığını söyledi.:o

Yarmolenko >>> Konop

Geri
Üst Alt