Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Booombooooş bi adam, Ayın Yılmaz> Konop, hatta ileri gidiyorum Mertan>Konop

Hızlı,çalım yeteneği olan,son toplarda etkisiz,her yerden şut çeken.Benim 2 maçlık yorumum budur.Kötü,çöp demiyorum kesinlikle ama Pino gibi oynuyo adam 2 maçtır.Belki de kendini gösterme isteği çok olduğundan ve genç olması sebebiyle zorluyodur.

Hızlı,çalım yeteneği olan,son toplarda etkisiz,her yerden şut çeken.Benim 2 maçlık yorumum budur.Kötü,çöp demiyorum kesinlikle ama Pino gibi oynuyo adam 2 maçtır.Belki de kendini gösterme isteği çok olduğundan ve genç olması sebebiyle zorluyodur.

Pino'nun şutları kaleyi buluyor en azından :o ve her pozisyonda yerde değil Pino. Konop'un yanında Pino Messi gibi kalır

Dalga geçmek için söylemiyorum ama kimse Yevhen'e pas atmıyor :)

Ukraynayi 10, fransayi 12 kisi oynatiyor

Mete bence Ömer Üründül çünkü maç içinde sürekli Konoplyanka'yı beğeniyorum falan diyor :asd:

Mete.

scaled.php

Sabri'de atıyor gol olur o kadar :D

Oha abi itin bi tarafina sokmayin adami henuz genc tecrubesiz ama top teknigi var hizli iyi ve disiplinli calismayla adam olur bundan ama bize direk oynayip sinif atlatabilecek adam lazim Yarmolenko mesela. Ayrica bu baslik iyice insanlarin birbirine sallamak icin yazdigi bir baslik oldu modlar bi el atmali.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Pinodan fazlasi yok. Defansi falan da yok. Kontrataklarda kadraja herkesten sonra giriyor. Kisacasi cok kotu

Agresif bide :D Her yerde kaldığında hakeme dönüp el kol yapıyor, bizim maçta sarı görmüştü hatta o yüzden

Kaç numara giyiyor bu herif? İngiliz spiker bi kere bile ismini söylemedi, ben de göremedim.

Ikinci yari oyundan cikti mi? Ismini hic duymadim.

Korneri direk Fransız adama nişanlayan o muydu?

Geri
Üst Alt