Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Adami avrupa kupasinda ve Türkiye - Ukrayna hazirlik macinda takip ettik zaten, bildigin Stoch gibi bir adam iste. Kafasini kullanamayan, sürekli sut atan, savruk bir kanat oyuncusu.

Topu topu 4 tane milli mac sayiyosun bana. Messi su son 4-3'luk Brezilya macina kadar milli takimda ne yapmis, kac tane ciddi mac kurtarmis onuda bir anlat o halde. Ki soz konusu dunyanin en iyi oyuncusu Messi. Takim performansi ile milli takim performansi apayri bir olaydir, evvela bunu idrak et. Stoch gibi gereksiz bir adam olsa burada neden usteleyeyim.

Ibricic icin de yok Hirvat ligi topcusu, yok cart curt, Ibricic gelirse Adnan Polat istifa, Misimovic gelirse Adnan Polat kraldir, 007 Haldun vs. gibi kuruntular ediyordu millet. Daha once de dedigim gibi, zaman ak ve karayi gosterecektir.

Pino'da atıyordu aynı golleri.

Pino kotu bir oyuncu degildi, lakin lansedildigi gibi bir kanat oyuncusu degildi. Ama cok iyi bir second-striker olabilirdi diye dusunuyorum. Belli ki saygisizdi veya patavatsizdi. Once Hagi, sonra Bulent Under, sonra Fatih hoca, sonra da Nurullah Saglam takimindan kovdu.

Bu arada Amrabat'in Olimpiyatlardaki performansindan sonra Konoplyanka konusunu ustelemiyorum dikkat ederseniz. Amrabat sol kanadimiz icin iyi transfer, cogu kisi gibi oldukca guveniyorum.

Bir Amkarbat değil diyorsun yani

kesinlikle demiyorum, hatta keske alinsaydi bile diyorum ama hem oi, em amrabat daha cok sold aoynadigi icin ikiside olmazdi, bu yuzden tabiki amrabati daha cok tercih ederim.

konopyanka benim sevdigim tarz topculardan, boyu 70 lerde, top ayagina yapisiyor, dar alanlardan cikmayi cok iyi beceriyor, topla cok hizli.

butür adamlari hep sevmisimdir

sut konusund abiraz abartmadigi zaman, vede liderlik kapasitesini ortaya koydugu zaman- eger varsa- o cocugu bizde görmek cok isterim.

ama ukraynanin bir numarali topcusu yarmalenko

inanilmaz topcu abi, o boyla, o fizikle adam neler yapiyor, hayran kalmamak elde degil

Dun de yazmistim, keske Hamit yerine Yarmolenko olsaydi sag kanatta. Bi tarafta Amrabat diger tarafta Yarmolenko, tecavuze ugramayacak tek bir defans tandemi yok suan dunya uzerinde.

Dun de yazmistim, keske Hamit yerine Yarmolenko olsaydi sag kanatta. Bi tarafta Amrabat diger tarafta Yarmolenko, tecavuze ugramayacak tek bir defans tandemi yok suan dunya uzerinde.

inanilmaz olurdu, durdurulmaz olurduk.

su suarez, shaqiriye veremedigimiz paralari keske bu cocuk icin versek, gec kalmadan alsak, inanilmaz garanti bir transfer.

10-15 milyon cok ama cokr ahat verilir bu herife.

ama nerde.

kendisi zaten büyük takimlara gidecek seneye buyuk ihtimal, bu sene cl de cosup, giderim diyordur kendi kendine

---

Bence golden daha güzel olan ilk harekete dikkat...

Golün pozisyonunu başlatan hareket...

[video=youtube;TjrPdbeH9jE]https://www.youtube.com/watch?v=TjrPdbeH9jE[/video]

inanilmaz olurdu, durdurulmaz olurduk.

su suarez, shaqiriye veremedigimiz paralari keske bu cocuk icin versek, gec kalmadan alsak, inanilmaz garanti bir transfer.

10-15 milyon cok ama cokr ahat verilir bu herife.

ama nerde.

kendisi zaten büyük takimlara gidecek seneye buyuk ihtimal, bu sene cl de cosup, giderim diyordur kendi kendine

Shevchenko Milan'a onerdi ama olmadi galiba. Hamit bu oyununa devam eder ve biz bahara Avrupa'da devam ediyor olursak 15-20 milyon basip alalim Yarmolenko'yu. Dedigin gibi tutmama ihtimali %0.

Ingiltere macinda cok begendim. Futboldan anladigini sananlar o golu nasil attigini aciklasin once.:)

Messi su son 4-3'luk Brezilya macina kadar milli takimda ne yapmis, kac tane ciddi mac kurtarmis onuda bir anlat o halde. Ki soz konusu dunyanin en iyi oyuncusu Messi. Takim performansi ile milli takim performansi apayri bir olaydir, evvela bunu idrak et. Stoch gibi gereksiz bir adam olsa burada neden usteleyeyim.

Doğru, Messi Barça'da maç başına nerdeyse 2 gol atıyor, Arjantin'de son 11 maçta 11 gol atmış. Arada dağlar kadar fark var. Adam milli takımda dökülüyor, Barça'da böyleyken.

Doğru, Messi Barça'da maç başına nerdeyse 2 gol atıyor, Arjantin'de son 11 maçta 11 gol atmış. Arada dağlar kadar fark var. Adam milli takımda dökülüyor, Barça'da böyleyken.

Messi Barca'da mac basina 2 gol atarken Arjantin milli takiminda son 3 sezondaki resmi maclarda topu topu 3 gol atabilmis. Koca Copa America turnuvasinda tek bir gol bile atamamis. Hazirlik maclarinda 100 gol atsa ne olur ki? Oldu o zaman Umut Bulut'un da hazirlik maclarinda attigi 10'a yakin golu de sayalim.

Ustelik, dememe gerek olmasada Messi icin dunyanin en iyi oyuncusu yazdim biraz evvel. Okuman da mi yok yoksa? Messi tabi ki de Konoplyanka'dan ustun olucak. Ki esit sartlarda dahil bu ikisi mevki farkliliklarindan dolayi biribiriyle kiyaslanamaz. Yorumlarimi surekli sacma sapan ve alakasiz yerlere cekiyorsun her konuda oldugu gibi. Ama fanatik takipcim oldugunu bilmem bu zaafini gozumde kapatiyor.

bu herif lezbiyene benziyor simdi cozdum

Kiev 20 milyon euro istiyordu diye hatirliyorum. Seneye bosman ve Milanin Shevchenkoyu kullanarak isi bitireceğini de okudğumu hatirliyorum.

Bir ara parlamıştı hatırlıyorum, biraz tekniği var, ancak iyi bir futbolcu değil.

Yani demek istemem o ki; büyük bir kulübe hiç bir zaman gidemez. Çünkü o seviye de bir futbolcu değil.

Geri
Üst Alt