Liverpool'a Totenham'a falan gider en kötü keşke alma ihtimalimiz olsa

EPL'nin orta sıra takımlarını bile bize tercih eder kısacası gelmesi hayal. bonservisi elinde ayew'i alalım yada chelsea'den salah'ı kiralayalım yada bonservisi elinde podolski.bence bunlar gerçeğe daha uygun transfer hamleleri olur.

EPL'nin orta sıra takımlarını bile bize tercih eder kısacası gelmesi hayal. bonservisi elinde ayew'i alalım yada chelsea'den salah'ı kiralayalım yada bonservisi elinde podolski.bence bunlar gerçeğe daha uygun transfer hamleleri olur.
Ne yalan söyleyeyim bende yabancı bir futbolcu olsam öyle düşünürüm. Ne de olsa EPL de oynayacaksın, zaten orafa orta sırada bir takıma gitse en geç 2 sezon sonra büyüklerden biri kapar bu performansı sürerse.

Dnipro'yu 2000'nin Galatasaray'ina benzeten yorumcular var, ama biz top oynayarak o kupayi kazanmistik. Dnipro daha cok durdurmaya yonelik bir oyun anlayisiyla oynuyor. Yine de Konoplyanka onlarin bi nevi Hagi'si oldu bu seruvende. Tabii Hagi'nin sag ayaginin bas parmagi etmez. Anlatmak istedigim baska.

çok iyi driblingleri var ve bence alınabilir ben çok beğeniyorum fakat abartıldığı kadar über yetenekli bir eleman değil.tek sıkıntı bizim yöneticilerde akıllıca hiç iş yaptıklarını görmedik bugüne kadar ki en iyi transferimiz sneijderide menajeri teklif etmese akıllarının ucundan geçmeyeceği gerçeğini hatırlamakta fayda var yoksa buraklar dururken 3 milyonlar niye başkasına verilsin

Son düzenleme:
Bu adami alsak yine umut oynar kanatta o yuzden mevcut yapının degismesini diliyorum en basta

Önerilen tarihte Türkiye ye gelseydi bu seviyelere gelebilirmiydi tartışılır.

Konoplyanka'nın eşi Viktoriya ise, "Maç öncesi seks yapmaya bayılıyorum. Futbolcu seks sonrası gevşiyor deniliyor, ama benim eşimi bu etkilenmiyor" diye konuştu.

:D

Yevhen miymiş bunun adı ? FM de Eugene diye geçiyor da hep.

Swansea ile sozlesme yaptiysa yuh artik.

Sıçrama tahtası olarak görüyor muhtemelen normal bir EPL takımına gidip büyük takıma transfer olma hedefi vardır

Bu herif 25-26 yaşina gelmiş. Dünya starimi bu niye gelmiyormuş bize. ŞL'İ görecek daha ne olsun. Hemde biraz daha fazla para alir.

Geri
Üst Alt