Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
benim kimlik yenileme 2011 3 yıllık kimlik saçları uzattım sıkıntı olmaz umarım benziyor sonuçta ama abisimisin felan diyedebilirler yani![]()
benim 16 yasindaki resmim duruyo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim kimlik yenileme 2011 3 yıllık kimlik saçları uzattım sıkıntı olmaz umarım benziyor sonuçta ama abisimisin felan diyedebilirler yani![]()

beyler muhim bi soru
onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde
bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi
bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi
Geçen sene ne kadar geldiyse o kadar gelir.
beyler muhim bi soru
onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde
bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi
bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi
beyler muhim bi soru
gecen sene okul puani gelmedi tercih yaptigimdan dolayi. o zaman bu senede yok. isimiz zor
beyler muhim bi soru
Kafamı rahatlatmam lazım ne önerirsiniz ? sizce zor mu olur sınav
Ben niye hiç heyecan yapmıyorum? Hangisi daha iyi şu an için? Heyecan yapmadığım için ayrı bir sıkıntı içerisindeyim. :confused:
Bende de öle fazla bir heyecan yok olmasıda iyi olmaz zaten. Ama biraz da heyecan olması lazım![]()
Ben ölücem la heyecandan
Lan eşek kadar olduk hala 35 mat 35 türkçe 15 fen 15 sosyal yapıyoz
Daha ne yapacaksın iyi işte.![]()
Mf çıkışlıyim 15 fen cok az zaten 11 12 fizik geliyor