YGS Sonuçları Açıklandı

Sınav soruları açık uçlu klasik olacakmış galiba 1-2 sene sonra.Bayağı kötü olacak.

beyler muhim bi soru

onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde

bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi

bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi

Geçen sene ne kadar geldiyse o kadar gelir.

beyler muhim bi soru

onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde

bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi

bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi

can alıcı bir soru O.o bilmiyorum ben rahatım o konuda daha önce hiç tercih yapmadım .p

beyler muhim bi soru

Bildiğim kadarıyla düşmez

beyler muhim bi soru

Hocaya sormuştum puanın yarı yarıya düşmesi 1 yıllık bir süreçmiş.

2012 ygs döneminde tercih yapıp 2 yıllık üniversiteye gittim.

Memnun kalmadım bölümden bıraktım gecen sene sınava girmedim.

Hocaya sordum düşer mi diye 1 yıllık bir süreç dedi yani geçen sene sınava girip tercih yapsaydım puanım düşerdi ama şimdi düşmeyeceğini söyledi.

En düşük gelen puan 30 bu arada sana nasıl puan gelmedi :D

Yarısı alınsa bile puan gelmesi lazım

Kafamı rahatlatmam lazım ne önerirsiniz ? sizce zor mu olur sınav

Geri
Üst Alt