YGS Sonuçları Açıklandı

benim durumum hiç iyi değil yahu bugüne kadar hiç sayısala kafa yormadım ne temel var nede sayısal zekası lys'yede ts hazırlanacağım bu ezber sonuçta işim kolay yüksek alırım ama en büyük sıkıntı burada başlıyor işte ts bölümleri bana göre değil öğretmenlik felan istemiyorum geriyede başka bölüm kalmıyor tarzım bölümler hep tmde mat özürlüsüde olunca seneye üniye gitsem bileki büyük ihtimal giderim istediğim bir bölüm olmayacak ts olacağı için

sözelim yok ne ilk senesi yav yaş 20yi geçti :D aslında sözelde sayılmam :D sözel mezunuyum ama yatarak bitirdim liseyi çok basit sözel okumak sınava 1 saat kala okulda sorumlu olunan konuyu açar okurdum 70 80 alırdım

zaten sayısal olamazsın :D ee evde napıyosun iş güç var mı üniye gitmez mi insan ya :(

zaten sayısal olamazsın :D ee evde napıyosun iş güç var mı üniye gitmez mi insan ya :(

yok yahu evde olsam yine çalışırım sözeli full olmasada 80 de 70 felan çıkarırdımda dükkan var işi bozuyor tüm yükü bende peder farklı sektörlerdede 1 2 iş var onla ingileniyor dükkana zaman ayıramıyor ben işletiyorum

yok yahu evde olsam yine çalışırım sözeli full olmasada 80 de 70 felan çıkarırdımda dükkan var işi bozuyor tüm yükü bende peder farklı sektörlerdede 1 2 iş var onla ingileniyor dükkana zaman ayıramıyor ben işletiyorum

Senin yerinde olsam üni falan ugrasmam kazan paranı işte, bir işletiyorum diyorsun hazır iş :)

Senin yerinde olsam üni falan ugrasmam kazan paranı işte, bir işletiyorum diyorsun hazır iş :)

yok yahu sıkıldım artık ergenlikten beri hep işin içindeyim sıkıldım sosyal yaşantım 0 maddi durumda iyi tam üniversite zamanı şöyle güzel bir şehir güzel bir üniversiteye kaçayım 4 5 sene diyorum

Birşey soracağm ya kimlikteki fotoğrafın en son ne zaman değiştirilmiş olması gerekiyor?

Girerken bir sıkıntı yaratır mı acaba 2006daki fotoğrafım ama tanınıyorum fotoğraftan hiç değişmedim ben

Türkiye'nin eğitim sistemi çok saçma ve karışık yahu

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Birşey soracağm ya kimlikteki fotoğrafın en son ne zaman değiştirilmiş olması gerekiyor?

Girerken bir sıkıntı yaratır mı acaba 2006daki fotoğrafım ama tanınıyorum fotoğraftan hiç değişmedim ben

Benziyorsan sorun olmaz ama işini sağlama alıp yenilersen iyi olur, yarın çok kalabalık olur bu arada

Son 6 ay icinde cektirdigin fotografin olmasi gerekiyormus.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taninsan yeter ama 8 sene de çok be hocam bence değiştir

Benziyorsan sorun olmaz ama işini sağlama alıp yenilersen iyi olur, yarın çok kalabalık olur bu arada

Son 6 ay icinde cektirdigin fotografin olmasi gerekiyormus.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim. Yarın halletmekten başka çarem kalmadı o zaman.

O 6 ay muhabbeti yalanmış sanırım ya ben de duydum tanınmak yetiyo yazıyo giriş belgesinde de.

Yine de işimi garantiye alayım

Salon görevlisinin insafına bakar o iş. Sen şansa bırakma değiştir.

6 ay değil de 2 yıl olması lazım sınırın. 8 yıl da çokmuş yahu. :confused:

Genc arkadaslarimiza basarilar dilerim.

Isinize yarayabilicek dip notlar

- sik dagilimlari esit sayilardadir. Bilemeediginizde orantili saallayin.

- ornegin 12. Soruyu cozemediniz. 5 soru geri gelin 7. Sorunun cevabi A diyelim ve cevapdan eminsiniz. 5 soru daha geri gel. 2. Sorunun cevabi C diyekim. Bundanda eminsin. 12. Sorunun cevabi A ve C değildir. Direk kafadan eleyebilirsin.

- kalip olarak her testte sorulari 5 er 5 er kalip olarak dusunun. 5 grup sorusu icinde farkli siklar yapmaya çalışıyorlar.

- cok uzun paragraf sorularinda cevap genelde son şiklardir. Onlardan cozmeye baslayin.

- kas gevşetici icin.

- mat i cozuyorsaniz,turkcedeki ayni ayni rakamdaki sorunun cevap sikkina bakin ve mat daki o sikki eleyin.

Istanbul Teknik Universitesi- Makine Mezunuyum

Allah sabir ve gonlunuze gore versin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim kimlik yenileme 2011 3 yıllık kimlik saçları uzattım sıkıntı olmaz umarım benziyor sonuçta ama abisimisin felan diyedebilirler yani :asd:

beyler muhim bi soru

onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde

bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi

bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi

Geri
Üst Alt