Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Senin de ilk sene mi sayısal mısın?![]()
sözelim yok ne ilk senesi yav yaş 20yi geçti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin de ilk sene mi sayısal mısın?![]()
sözelim yok ne ilk senesi yav yaş 20yi geçtiaslında sözelde sayılmam
sözel mezunuyum ama yatarak bitirdim liseyi çok basit sözel okumak sınava 1 saat kala okulda sorumlu olunan konuyu açar okurdum 70 80 alırdım
zaten sayısal olamazsınee evde napıyosun iş güç var mı üniye gitmez mi insan ya
![]()
yok yahu evde olsam yine çalışırım sözeli full olmasada 80 de 70 felan çıkarırdımda dükkan var işi bozuyor tüm yükü bende peder farklı sektörlerdede 1 2 iş var onla ingileniyor dükkana zaman ayıramıyor ben işletiyorum
Senin yerinde olsam üni falan ugrasmam kazan paranı işte, bir işletiyorum diyorsun hazır iş![]()
yok yahu sıkıldım artık ergenlikten beri hep işin içindeyim sıkıldım sosyal yaşantım 0 maddi durumda iyi tam üniversite zamanı şöyle güzel bir şehir güzel bir üniversiteye kaçayım 4 5 sene diyorum
Hayırlısı olur inşallah![]()
Birşey soracağm ya kimlikteki fotoğrafın en son ne zaman değiştirilmiş olması gerekiyor?
Girerken bir sıkıntı yaratır mı acaba 2006daki fotoğrafım ama tanınıyorum fotoğraftan hiç değişmedim ben
Birşey soracağm ya kimlikteki fotoğrafın en son ne zaman değiştirilmiş olması gerekiyor?
Girerken bir sıkıntı yaratır mı acaba 2006daki fotoğrafım ama tanınıyorum fotoğraftan hiç değişmedim ben
Taninsan yeter ama 8 sene de çok be hocam bence değiştir
Benziyorsan sorun olmaz ama işini sağlama alıp yenilersen iyi olur, yarın çok kalabalık olur bu arada
Son 6 ay icinde cektirdigin fotografin olmasi gerekiyormus.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı olmaz taniniyorsan