Hasan Sayarı
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2009
- 2.462
- 1
- 1.308
2. senem. Geçen sene 50 014. olup hedefimin hayvansı bir şekilde uzağında kaldım. Ama benim için şaşırtıcı değildi. Hedefim yüksek olsa da geçen sene ki tempomla aşağı yukarı hakettiğim sıralamaydı. Bu sene iyi başladım ama puanlar (ygs için) pek değişmeyince çöktüm yavaştan. 160 dk. da 160 soru çözmek sadece çalışmayla olmuyor artık anladım. Biraz da kafa lazım. Paragraf sorularını tek okuyuşta yapmak, upuzun problem sorularını tek okuyuşta anlayıp işleme dökebilmek benim açımdan 1 dk.da yapılacak iş değil. Yapılmasına yapılıyor da 1 dk. dan fazla sürüyor. Geçen seneye göre değişen tek şey geçen sene hiç bakmadığım biyolojiyi toparlamak ve artık her sınavda tarih, felsefe ve dini yetiştirmem oldu. Bu son 10 günde tekrardan bakcağım şeyler
dil bilgisi ( konular bitti şimdi oturup sorularını çözcem)
fizikte sıvı basıncı ( herkesin en rahat yaptığı konulardan biri olmasına rağmen beni çoğu sınavda kitliyor.)
kimyada sürekli unuttuğum birkaç ezber bilgileri kontrol etcem.
fizikte dalgalar.
türkçe de anlatığım bozukluğu ( bakmayı düşünmüyorum çünkü çok bariz olmadığı sürece ne kadar baksam yapamayacak gibiyim.)
geoda çemberler sıkıntı biraz ama bildiğimin yetmesini umcam orda. Tamamen uzmanlaşmak için yeterli zaman yok.
eğer bunlar 3-4 gün içinde biterse coğrafyadan her sene hangi konudan istisnasız soru geliyorsa ona çalışırım heralde.
türkçe 35-40 dk. dolaylarında biterse sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.
Peki bunları niye yazdım. Bilmiyorum.
Ha bu arada ygs kötü geçerse moralinizi bozmayın beyler. 2. kez giren biri olarak söylüyorum. O berbat ygs sonrası öyle bir çöktüm ki 2 ay boyunca aptal aptal dolaştım. Benim gibi olup ygs dan sonra bırakan çok kişi vardır eminim. Moralini bozmayıp temposunu koruyan kazanır. İşin pskolojik boyutunun sizi yenmesine izin vermeyin.
dil bilgisi ( konular bitti şimdi oturup sorularını çözcem)
fizikte sıvı basıncı ( herkesin en rahat yaptığı konulardan biri olmasına rağmen beni çoğu sınavda kitliyor.)
kimyada sürekli unuttuğum birkaç ezber bilgileri kontrol etcem.
fizikte dalgalar.
türkçe de anlatığım bozukluğu ( bakmayı düşünmüyorum çünkü çok bariz olmadığı sürece ne kadar baksam yapamayacak gibiyim.)
geoda çemberler sıkıntı biraz ama bildiğimin yetmesini umcam orda. Tamamen uzmanlaşmak için yeterli zaman yok.
eğer bunlar 3-4 gün içinde biterse coğrafyadan her sene hangi konudan istisnasız soru geliyorsa ona çalışırım heralde.
türkçe 35-40 dk. dolaylarında biterse sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.
Peki bunları niye yazdım. Bilmiyorum.
Ha bu arada ygs kötü geçerse moralinizi bozmayın beyler. 2. kez giren biri olarak söylüyorum. O berbat ygs sonrası öyle bir çöktüm ki 2 ay boyunca aptal aptal dolaştım. Benim gibi olup ygs dan sonra bırakan çok kişi vardır eminim. Moralini bozmayıp temposunu koruyan kazanır. İşin pskolojik boyutunun sizi yenmesine izin vermeyin.