YGS Sonuçları Açıklandı

Ankara Ümitköyde giren var mı arkadaşlar :) Bu arada herkese başarılar

Sınava girecek genç kardeşlerimize tekrardan başarılar dilerim. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

içinizi karartmak gibi olmasın ama kimse "şu üniye bir kapak atayım da gerisi gelir nasıl olsa" diye düşünmesin. belki son senedeki gibi yoğun tempo olmayacak ama çok çok daha zor derslerle karşılaşacaksınız. o yüzden alt yapınızın da çok sağlam olması gerekiyor. çalışırken o şekilde de düşünün en azından rahat okumak için. bunu iyi bir üniversitede makine mühendisliği okuyan birisi olarak söylüyorum şimdiki aklım olsa daha farklı çalışırdım bu sınavlara. neyse biraz içimi dökmüş gibi oldum herkese iyi çalışmalar emeğinizin karşılığını alırsınız umarım :D

Para toplayip server alalim

Bi dakka lan ztn para veriyoz

bo konu bana ders oldu yarından sonra ders çalışmaya başlıyorum

ygs garip birşey sırf deneme çözüp sosyali kaptım.

hep aynı tarzda soru çıkıyor.

ticaret meslek lisesinde giriyomuşum. moralim bozuldu dandik yerde girince. egede girseydik iyiydi.

Normalde hiç heyecan yapmam sanmıştım ama hafiften başladı.

beyler yardım sözel mezunuyum ama mat fen yapmam lazım 1 hafta kaldı ALLAH ne verdiyse abanıp en kötü mat fen 10 net lazım 5 mat 5 fen gelse yeter ne yapayım hiç mi hiç bir mok anlamıyorum mattan 3 4 soru anca yapıyorum oda hız yaş felan fen ise 0 tavsiye edeceğiniz ne var sırf mat fen çalışacağım bu hafta

beyler yardım sözel mezunuyum ama mat fen yapmam lazım 1 hafta kaldı ALLAH ne verdiyse abanıp en kötü mat fen 10 net lazım 5 mat 5 fen gelse yeter ne yapayım hiç mi hiç bir mok anlamıyorum mattan 3 4 soru anca yapıyorum oda hız yaş felan fen ise 0 tavsiye edeceğiniz ne var sırf mat fen çalışacağım bu hafta

Feni bilmem de matta çıkmış soruları çöz, benzerleri çıkıyor zaten. 5 tane kek soru oluyor matta

Feni bilmem de matta çıkmış soruları çöz, benzerleri çıkıyor zaten. 5 tane kek soru oluyor matta

tamamda çözemiyorumki önce öğrenmem lazım şu hız yaş zaten çözüyorumda onlardan en fazla 3 4 tane çıkıyor aslında 5 6 tane çıkıyorda diğer 2 3 tanesi yaşın hızın zor yoldan oluyor onlarıda yapamıyorum

en son 8. sinifta ders calismistim, ondada donem odevimi yaptiydim yarisi yetismediydi

bakalim sinavda ne halt yicez

Geri
Üst Alt