YGS Sonuçları Açıklandı

mat fen leş 5 net anca çıkıyor kafa yorayım diyorum 5 dk sürmüyorum atıyorum kitabı lise sözel çıkışlı olunca alt yapıda olmayınca elden birşey gelmiyor

Matematik yapmayan adama adam demem ben :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İnşallah heyecanlanmam. Orta seviye sorarlarsa 340 falan alırım

tapa tapa duuu

Denemelerde ne puan yapıyorsanız, 3 aşağı 5 yukarı aynısı gelir, denemesi kötü olup YGS'si iyi gelen çok kişi var.Genelde dershane denemeleri zor olabiliyor, YGS'yi gören oha bunlar mıymış sorular diyor.

Son günlerde denemelere başladım. 375 civarı geliyor sürekli keşke adam gibi çalışsaydım rahat 400 yaparmışız...

Bu arada hala giremiyorum sisteme.

Ahah abi hiç öyle biri olamadım apartmanda bakkal var inemiyorum eşofmanla

tapa tapa duuu

:D Çok stresli biriysen bir nöroloji uzmanıyla görüşüp 10-15 gün ilaç kullanabilirsin. Ama yok kendimi kontrol ederim dersen kullanma çünkü fazla rahatlık da zararlı olabiliyor :D

:D Çok stresli biriysen bir nöroloji uzmanıyla görüşüp 10-15 gün ilaç kullanabilirsin. Ama yok kendimi kontrol ederim dersen kullanma çünkü fazla rahatlık da zararlı olabiliyor :D

Yok abi Allaha şükür orta seviyeyim tavsiyeler için eyvallah :D

tapa tapa duuu

Okul göztepede çıktı :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mühendislik fakültesi çıktı inadınaymış gibi sayısalla uzaktan yakından bir alakam olsa bari. :D

Denemelerde ne puan yapıyorsanız, 3 aşağı 5 yukarı aynısı gelir, denemesi kötü olup YGS'si iyi gelen çok kişi var.Genelde dershane denemeleri zor olabiliyor, YGS'yi gören oha bunlar mıymış sorular diyor.

Tolgacım son günler için taktikleri vermiş

Mezunların avantajlarını şimdi anlıyorum. Abi şimdi zamanı geriye alabilsem son 2 ay çalışma şeklimi uygulardım kaç ay laylaylom bi o kitap bi şu kitap yaptım

tapa tapa duuu

Türkiyede Önlisans-Dgs-Lisans ilişkisi diye birşey var. Araştırın bütün umudunuzu lys'ye bağlamayın.

Bu ülkede rehberlik hocaları sadece Lisans mentalitesi ile gidiyorlar. Aslında öürenci kapasitesine göre bir yol çizilse herkes istediği bölüme en sonunda erişir.

Bir yere girmek için başka kapılar var mı yok mu onları da araştırın. En azından bir B planınız olsun. Bu plan atıyorum mühendislik olmadı fizik bölümü gibi de olmasın.

Mühendislik ise ilgili birimin ilk önlisansını okuyun sonra önünüzde 180 dakikalık bir sınav olacaktır. Bu şekilde kaybedeceğiniz max 1 sene o da intibakdan dolayı. Öbür türlü olmadı bir daha sınava gireyim dedikçe seneleri kaybediyoruz.

Ülkede birde şey var ne okuyon 2 yıllık. Hıı iki yıllık e olsun. Bunu diyen adam sanki MIT mezunu. Pataklayasım geliyor, çocukların hevesini/umutlarını kırıp duruyorlar.

Amacım burda boşverin lys'ye çalışmayında değil. Araştırmaya teşvik.

Ygsde ne olacagi hic belli olmuyor yoruma dayali oldugu icin.Tmciydim denemelerde hep 70-75 net arasi yapıyordum 80 i hic görememiştim bile ama sinavda 83 net yaptim.Gece gunduz çalışan denemelerde 85 in altina dusmeyen arkadaşlarim benden dusuk yapmışti.

Ama lys oyle degil tamamen ne kadar çalıştığınla alakali.Denemelerde ne yapıyorsan sinavda da aşağı yukari onu yapıyorsun.

**tapatalk**

Geri
Üst Alt