Hasan Sayarı
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2009
- 2.462
- 1
- 1.308
paragraflar![]()
Bu hangi kaynak lan ? Paragraflar uzun oluyor dediysek de bu kadar da değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paragraflar![]()
Bu hangi kaynak lan ? Paragraflar uzun oluyor dediysek de bu kadar da değil.
beyler muhim bi soru
onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde
bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi
bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi
Son sınavda Türkçe 37 Mat 34 Fen 31 Sosyal 23 yaptım. Umarım sınavda da buna yakın şeyler yapabilirm. Bazen böyle oluyor. bazen bu netlerden 10-15 düşük yapıyorum. Standart yok.
Coğrafya hiç yok. Tek üzüldüğüm nokta. Matematik sorularında problemleri max 2 okuyuşta anlayıp yorumlayabilirsem sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.
Son sınavda Türkçe 37 Mat 34 Fen 31 Sosyal 23 yaptım. Umarım sınavda da buna yakın şeyler yapabilirm. Bazen böyle oluyor. bazen bu netlerden 10-15 düşük yapıyorum. Standart yok.
Coğrafya hiç yok. Tek üzüldüğüm nokta. Matematik sorularında problemleri max 2 okuyuşta anlayıp yorumlayabilirsem sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.
Dünyaları yapmışsın daha ne![]()
Bu saatten sonra deneme mi çözülür kardeş, maçı izle ve uyu bence