YGS Sonuçları Açıklandı

paragraflar
1972526_829265620423106_935080722_n.jpg

Bu hangi kaynak lan ? Paragraflar uzun oluyor dediysek de bu kadar da değil.

Yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

beyler muhim bi soru

onceki sene tercih yaptim bi okul denk geldi ama uzak diye gidemedim maddi imkansizliklar dahilinde

bi sonraki sene (gecen sene) tercih yapmadim sinava girdim. ama puanim dusmustu onceki seneden tercih yaptigimdan dolayi

bu sene ise sinava girecem, okul puani tekrar eklenir mi? yoksa gecen seneki dusus devam edermi

Eklenir. Kazanıp girdiğin sene düşüyor. Sonra tekrar eski haline geliyor. Senin üniye yerleştiğin seneyle, bu sene rasında 1 yıl geçmiş. O yüzden okul puanı bu sene eklenir.

Son sınavda Türkçe 37 Mat 34 Fen 31 Sosyal 23 yaptım. Umarım sınavda da buna yakın şeyler yapabilirm. Bazen böyle oluyor. bazen bu netlerden 10-15 düşük yapıyorum. Standart yok.

Coğrafya hiç yok. Tek üzüldüğüm nokta. Matematik sorularında problemleri max 2 okuyuşta anlayıp yorumlayabilirsem sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.

Son sınavda Türkçe 37 Mat 34 Fen 31 Sosyal 23 yaptım. Umarım sınavda da buna yakın şeyler yapabilirm. Bazen böyle oluyor. bazen bu netlerden 10-15 düşük yapıyorum. Standart yok.

Coğrafya hiç yok. Tek üzüldüğüm nokta. Matematik sorularında problemleri max 2 okuyuşta anlayıp yorumlayabilirsem sınavımın iyi geçeceğini düşünüyorum.

Dünyaları yapmışsın daha ne :D

[attachment=8901:uploadfromtaptalk1395483925176.jpg]

tapa tapa duuu

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1395483925176.webp
    uploadfromtaptalk1395483925176.webp
    69 KB · Görüntüleme: 77
Tam da salak salak espriler yapılacak başlık. Tebrikler.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Sınava girecek olanlara başarılar dilerim. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Önceden ne yaptığın veya sınavda ne yapacağını düşünmenin sana faydası olmayacağı gibi kafanı kurcalar. Düşünüp odaklanacağın tek nokta var; 160 soru, 160 dakika.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Birazdan son denememi çözeceğim ve bitecek.

Umarım akşamki maç beni germez. Aksine gevşetir.

Şimdi düşündüm de izlesem mi izlemesem mi maçı?

Bu saatten sonra deneme mi çözülür kardeş, maçı izle ve uyu bence

Saat kaç gibi yatacaksınız? Geç yatmamak lazım tabii. :)

(Bu uyku meselesine çok takılıyorum galiba. :D )

Geri
Üst Alt