YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında |Tercih Dönemi Başladı

Mekatronik ile aynı binadayız,zaten bütün mühendislikler aynı binada. Kışlar kötü geçer, genelde de büt zamanına vuru, çok çok fazla etkilenmezsin büte kalmaz isen. Mekatronik bölümü yeni yeni gelişen bir bölüm, Kocaeli'de okuyanlarda tam da memnun değiller, dersler, hocalardan. Çıkınca bir de imza yetki konusunda birşeyler diyorlar;ama pek haberim yok.

Edit: Yeni gelecekler için büt kalkmış olabilir. Geçme notu da 65 yükselecekti galiba.

Tam olarak neden rahatsızlar? Derslerin zorluğundan filan mı şikayetçiler? Teknik konularda bilgin var mı üniversite ile ilgili acaba? Geçme notu olayını daha net açıklayabilirmisin :)

Renkdaşlar benden size tavsiye 2 yıllık okuyup memur olmak istiyorsanız en garanti bölüm;

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Tapu Kadastro Bölümünü tercih ediniz.

Mezun olduktan sonra Kpss ile 60 puanla bile memur olabilirsiniz çünkü bu bölüm Türkiye'de sadece Gazi Üniversitesinde mevcut yıllık mezun sayısı 40 civarıdır.

Ve devlette memur ihtiyacı baya fazladır.

2 senelik elektronik bölümü tercih edicem ama üniversitelerin bölüm kodlarını bulamıyorumm

YGS tercih dönemi ne zmn biticek ?

Celal Bayar Üniversitesi, Manisa.

İktisadi ve İdari bilimler fakültesi eğitim kalitesini övebilirim. Yalnız en zor İktisat eğitimi burada verilmektedir, mezun olmak pek zordur.

Manisa şehir olarak İzmir'in gölgesinde kalsa da İzmir'e 20 dakikalık yakınlıgı ile gayet yaşanılabilir bir şehirdir.

Mühendislik fakülteleri merkeze uzak olsa da, bir iki yıl içerisinde tüm kampüslerin orada toplanması ile çok geçrli bir kampüs havası yakalanacaktır.

Manisa'yı tercih edebilirsiniz.

Pamukkale Üniversite'sini öneririm.Okuduğum okul,ve hem kampüsüyle hem eğitimi ile mükemmel .

Büyük şehirden şaşmayın gencler, İzmir yaşanıcak ve okunucak şehirdir. :)

KPSS konusu vardı orda sınav ile ilgili bilgiler falan paylaşılıyordu. Arama falan yaptım bulamadım YGS ve LYS sınavı hakkında bir konu açayım dedim.

YGS Sınavı Başvuruları Başladı 3 Ocakta ve 19 Ocak'ta sona ericek. ( Bu süre kesinlikle uzatılmayacak )

YGS Sınav Ücreti: 35 TL

YGS Sınav Tarihi: 27.03.2011 Saat:10.oo Sınav Süresi: 160

Sınav başvurudur vs. konularda bu konu altında bilgi alışverişinde bulunalım derim. :tiphat:

O konu sabit,aramana gerek yoktu. :)

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...ans-personel-ilanlari-ve-guncel-bilgiler.html

bilişim sistemleri mühendisliği????

işletme mi daha iyidir Yoksa Uluslararası ticaret ve finansman mı ?

arkadaşlar sizce işletme mi? yoksa 2 yıllık çocuk gelişimi mi?

meslek lisesi mezunuyym.2 yıllık elektrik-elektronik tercih edicem...istanbul ve çevresindeki üniversitelere tercih yapıcam.

girme şansım yüksek midir ?

daha tercih yapmadım ve istanbul ve çevresindeki üniversitelerin alan kodlarını bulamıyorum.okula gidiyorum okulda kimse yok.başka nerde tercih yapabilirim.

Açıköğretime nasıl kayıt oluyoruz? Ayrıca bi okul okurken açıköğretime de kayıt olunuyor mu?

meslek lisesi mezunuyym.2 yıllık elektrik-elektronik tercih edicem...istanbul ve çevresindeki üniversitelere tercih yapıcam.

girme şansım yüksek midir ?

daha tercih yapmadım ve istanbul ve çevresindeki üniversitelerin alan kodlarını bulamıyorum.okula gidiyorum okulda kimse yok.başka nerde tercih yapabilirim.

kendin de tercih yapabilirsin.çok zor olmasa gerek.ayrıca ünilerin kodlarını ösymnin sitesindeki tablodan bulabilirsin

Hasan, işletme ve çocuk gelişimi arasındaki ilişkiyi çözemedim?

Hani çocuk gelişimi mi, ana okulu öğretmenliği mi? Yoksa işletme mi iktisat mı desen anlayacağım ama. :o

Geri
Üst Alt