YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS Hakkında

beyler ben ygs ye girdim lys ye girip puanımı düşürmek istemiyorum. yinede herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu bilgisi olan var mı

beyler ben ygs ye girdim lys ye girip puanımı düşürmek istemiyorum. yinede herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu bilgisi olan var mı

eğer tercih yapacağın bölümler ygs puanıyla alıyorsa sorun yok istersen girersin istersen girmezsin ama tercih yapıcağın bölümler lys puanıyla alıyorsa girmezsen baya düşer puanın hayırlısı olsun geçmiş olsun

eğer tercih yapacağın bölümler ygs puanıyla alıyorsa sorun yok istersen girersin istersen girmezsin ama tercih yapıcağın bölümler lys puanıyla alıyorsa girmezsen baya düşer puanın hayırlısı olsun geçmiş olsun

ben meslek lisesi mezunuyum 2 yıl kendi bölümü okuyacağım büyük ihtimal bunun için lys ye gerek yok sanırım yanlış mı biliyorum yoksa arkadaş

7.320 nasıl beyler? Nerelere girer EA'da?

Sınav sistemi değişmiş baya la bizimkine oranla..

bende geçen sene o civarlarda bişey yapmıştım ygs de okul ama sayısaldım ben itü kontrol mühendisliğine girdim memnunum düşünen varsa tavsiye edilir :D ama senin için sen 7.320 olduysan eşit ağırlıkta önünde bayaa bi sayısalcı var şuanda bu yüzden sen aslında kendini 7 bininci olarak değilde bence 3 binlerde falan diye düşün çünkü lys de sayısalcılar ea sınavına girmiyeceği için önünden çekilcekler hayırlısı olsun :) ea da lys matematiği çok iyi yaparsan emin ol önündekilerin çoğunu geçiceksin ea lar için bildiğin gibi önemli olan matematik başarılar şimdiden :)

ben meslek lisesi mezunuyum 2 yıl kendi bölümü okuyacağım büyük ihtimal bunun için lys ye gerek yok sanırım yanlış mı biliyorum yoksa arkadaş

valla tam olarak bilmiyorum bi dershaneye sorsan daha iyi olur ama bende senin bildiğin gibi biliyorum lys ye gerek olmaması lazım tabi ne meslek lisesi olduğunlada alakası var örneğin veterinerlik sanırım lys ile alıyor ama meslek liseside var sen en iyisi bir dershaneye gidip sor yada geçen senenin tercih rehberine bak kesin çözüm olsun:)

valla tam olarak bilmiyorum bi dershaneye sorsan daha iyi olur ama bende senin bildiğin gibi biliyorum lys ye gerek olmaması lazım tabi ne meslek lisesi olduğunlada alakası var örneğin veterinerlik sanırım lys ile alıyor ama meslek liseside var sen en iyisi bir dershaneye gidip sor yada geçen senenin tercih rehberine bak kesin çözüm olsun:)

arkadaş teşekkürler.

rica ederim inşallah umduğun gibi olur herşey arkadaşım

kayıt olduk bakalım ne yapıcaz..

bazı yerlerde de ygs ve lys için alacağın en yüksek puan geçerli olacak diyor.

ne iş çözemedim

Bilindiği gibi meslek liseleri bölümleriyle ilgili fakültelere ( 4 yıllık ) ilgili bölümün Lys'deki puan türünden alacakları puanın yanı sıra Ygs 'deki puanlarıyla da girebilecekler. Hangisi yüksekse o esas alınacak yani.

Geri
Üst Alt