YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS Hakkında

arkadaşlar Türkçe'nin böyle geleceği belliydi aslında geçen seneden dersaneler denemeleri buna göre neden hazırlamamış anlamadım.çıkınca iyi geçti demiştim ama kontrol ettiğimde beklentilerimin biraz altında olduğunu gördüm :D ama en sonunda aslan payı lys'nin her şey yeni başlıyor artık bu sınavı iyisiyle kötüsüyle unutmak lazım

460 puan civarı oldu. Hedefimin biraz altında oldu ama yine de iyidir

40m47.jpg

bu arada ilginç bi olay yaşadım. aslında ben bi b.k yaşamadım da.

sabah gittim okul sokağına girdim bi baktım bütün kırtasiyeler açık anasını satayım. hayırdır noluyoruz diye içimden geçirdim. okul bahçesine girdim bi 5-10 dakika bekledim biraz uzaktayım kalabalıktan. lan bi baktım millet okulun dışına doğru koşuşturmaya başladı. bi panik halleri felan tabi o sırada kalabalıktan gelen sesleri duyuyorsunuz içerden söylemişler kalem silgi yokmuş kendiniz alacakmışssınız.

yaktım sigaramı izlemeye başladım aradan 10 dakika geçmedi biri konuşmaya başladı okul mikrofonunda işte nufüs kağıdı giriş belgesi yanınızda olsun kalem silgi vs. içeride verilecektir getirmeyin bişey diye.

millet aldığı kalemleri sinirden yere vurup küfrederken yüzümde pislik bir gülümseme bir sigara daha yakıp içeri girdim :)

ulan ne saçma bir sistemimiz var ya, en azından biz bu stresi tek sınavda çekmiştik, şimdi ayrı ayrı kaç sınav oluyor...

sonuçlar açıklanmış hayırlı olsun

fen bilgisinden bir soru çözmüşün o da doğru çıkmış ve 1.5 milyon öğrenci arasından 700 bine düşmüş başarı sıram.

demek ki bi tane daha çözseydim ilk 100 bini kovalardım. neyse sağlık olsun bi daha ki sefere inşallah.

fen bilgisinden bir soru çözmüşün o da doğru çıkmış ve 1.5 milyon öğrenci arasından 700 bine düşmüş başarı sıram.

demek ki bi tane daha çözseydim ilk 100 bini kovalardım. neyse sağlık olsun bi daha ki sefere inşallah.

nabıcaksın mesut? ne düşünüyon.

bendede düşük geldi türkçe zordu zaten tam beklediğim gibi geldi malesef

ben tm ciyim ygs 5 sıram 106,446 ikinciyi beklemeye geçtik bakalım

birinci konyadan cikmis galiba

Geri
Üst Alt